Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Politie onderzoekt vier diefstallen

Toegevoegd: 06-05-2011, 17.17 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie onderzoekt de diefstal van een aanhangwagen, een personenauto en een fiets. Ook wordt een woninginbraak onderzocht.

In de Bierensstraat in Sint Annaland is in de nacht van woensdag op donderdag een aanhangwagen gestolen. Het gaat om een grijze, enkelassige, aluminium aanhangwagen met een afmeting van ongeveer 2 x 1,3 m. De waarde bedraagt enkele honderden euro's.


Vrijdag tussen 11.30 en 13.30 uur is op de Veerhavenweg in Vlissingen een personenauto gestolen. Het gaat om een paarse Peugeot 307, met kenteken 42-PG-DK. De waarde van de auto is niet bekend.

Op de Banjaardweg in Kamperland is vrijdag tussen 12.30 en 14.30 uur een heren moutainbike van een fietsendrager, bevestigd aan een personenauto, gestolen. Op de fietsendrager stonden twee afgesloten fietsen. Eén daarvan, een zwarte mountainbike, merk Cube, werd van de fietsendrager gestolen. De waarde van de mountainbike is niet bekend.

Tussen donderdag 18.00 en vrijdag 12.00 uur werd uit een woning in de Oude Polderstraat een tas gestolen. In de tas zaten persoonlijke papieren en ongeveer tien euro. Het is onbekend hoe men de woning is binnengekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren