Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 223 km

Treinverkeer stil na aanrijding

Toegevoegd: 07-05-2011, 11.03 uur - Update: 07-05-2011, 12.34 uur
Door: Roland de Jong
KLOETINGE - Het treinverkeer tussen Kapelle en Goes als gevolg van de aanrijding op het spoor in Kloetinge is weer hervat.
 
Rond 09.20 uur werd nabij de bewaakte spoorwegovergang een persoon aangereden. Aanvankelijk was er wat onduidelijkheid over de exacte locatie van de aanrijding en zodoende werden brandweer, politie, ambulancedienst en de traumahelikopter in eerste instantie naar het station aan de Stationsstraat in Kapelle gestuurd.


Toen de exacte locatie duidelijk werd, zijn de hulpverleners hiernaartoe gegaan. Het 77-jarige mannelijke slachtoffer uit de Gemeente Goes overleed echter ter plekke. Na de botsing werd het treinverkeer in de omgeving direct stilgelegd. Als gevolg van de aanrijding reden er tussen Goes en Kruiningen-Yerseke geen treinen maar bussen. Rond 12.30 uur kon het treinverkeer weer worden hervat.
 
De technische recherche en de afdeling Rail van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) hebben ter plekke onderzoek gedaan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brrrrrr...... (7-5-2011 om 18:44)
Voor de nabestaanden afschuwelijk en die wens ik dan ook veel sterkte toe.
Gerard (7-5-2011 om 13:58)
Omdat dit een beruchte overgang is mogen we toch niet oordelen of onze vermoedens uitspreken Jedidja en marcel! We weten nooit of het een ongeval betreft of????? De politie is er voor om uit te zoeken en conclusies te trekken! In elk geval wens ik de nabestaanden erg veel sterkte toe!
Jacqueline (7-5-2011 om 13:02)
Sterkte voor alle nabestaande en zeker voor alle hulpverleners
Jedidja (7-5-2011 om 11:52)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden. heel triest. erg dat die persoon de hulp niet heeft gevonden die hij nodig had. (in geval het geen ongeluk was, dat weet ik natuurlijk niet..)
Marcel (7-5-2011 om 11:46)
En weer een machinist met een trauma! Sterkte voor alle betrokkenen.
** (7-5-2011 om 11:18)
Was aan het paardrijden op dat moment, vond dat de trein al zo een raar geluid maakte. daarna 5 politie/brandweerwagens die richting kapelle gingen en vervolgens weer omkeerde om via het fietspad naar kapelle bij de trein te komen. wat een horror voor mensen die daar voorbij zijn gefietst
Cookie-instellingen beheren