Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

Cafetaria Middelburg overvallen

Toegevoegd: 09-05-2011, 19.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op zondagavond omstreeks 22.00 uur is een cafetaria in de Zacharias Jansenstraat in Middelburg overvallen. 

Een medewerkster was rond genoemd tijdstip bezig met schoonmaakwerkzaamheden. De laatste klant was even daarvoor vertrokken. Op een gegeven ogenblik merkt de vrouw dat er iemand in de zaak staat. Ze draait zich om en ziet een man staan met een steekwapen in zijn hand.


Onder bedreiging moest ze geld afgeven. De buit bedraagt enkele honderden euro's. Hierna verdwijnt de dader. Agenten van de Zeeuwse politie hebben na de melding met verschillende eenheden gezocht naar de mogelijke dader. Ook is er gezocht door een speurhond van de politie, maar tot nu toe is de dader niet aangehouden. 

De Zeeuwse politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. Als u in de buurt van de Zacharias Jansenstraat in Middelburg rond het tijdstip van de overval iets verdachts gezien hebt, of u weet iets meer te vertellen over deze overval, dan kunt u bellen met 0900-8844. U kunt zich ook melden op het politiebureau in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D (10-5-2011 om 10:53)
Weer zo smeerlap die te lui is om te werken,.
Middelburger (10-5-2011 om 09:45)
Wel raar.. is in middelburg gebeurd en moeten het op geven in vlissingen, goes moet naar middelburg toe en hier naar vlissingen, waar moet vlissingen naar toe.. ?? engeland ? moet niet gekker worre ... wens de mensen van de chinees veel sterkte !
Arjan (9-5-2011 om 21:43)
Betreft dit de chinees / cafetaria?
Pacoya (9-5-2011 om 20:31)
Hey jij daar die dit op zijn geweten heeft zoek een baan en val andere mensen niet lastig!!!
Cookie-instellingen beheren