Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schip vast op Westerschelde

Toegevoegd: 13-02-2006, 18.58 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

HOOFDPLAAT - Op de Westerschelde is maandagavond een schip vastgelopen.

Rond tien over zes vanavond werd de Officier Van Dienst Brandweer (OVDB) van het brandweerkorps Sluis, de 5595, ingelicht over het incident. Even daarna werd ook de Officier Van Dienst Melkamer (OVDM) ingelicht.

Even na half zeven werd ook de Regionaal Officier Gevaarlijke Stoffen opgepiept over de melding. Inmiddels is ook de Officier Van Dienst Geneeskundig geïnformeerd over de melding. Met behulp van sleepboten zal worden geprobeerd het schip los te trekken.

De brandweer verwachtte dat het schip tussen één en twee uur vannacht los zou komen. Het schip kwam echter pas veel later op de ochtend, rond kwart voor zeven, los.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren