Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde op bouwplaats

Toegevoegd: 10-05-2011, 13.32 uur - Update: 10-05-2011, 22.49 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op een bouwplaats aan de Oosterscheldestraat in Middelburg is vanmiddag een 21-jarige man uit Breda ernstig gewond geraakt.

De man viel volgens de politie rond 12.00 uur door nog onbekende oorzaak ongeveer vijf meter naar beneden. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om de man te helpen. De helikopter landde op het nabij gelegen braakliggende terrein aan de Mastgatstraat.


Het traumapersoneel werd met een politiewagen naar de bouwplaats gebracht. De gewonde werd daar verder gestabiliseerd. De man is uiteindelijk met een ambulance naar de helikopter gebracht en vervolgens met de helikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.

Over de aard van zijn letsel is niets bekend. De Arbeidsinspectie is ingeschakeld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lydia (11-5-2011 om 19:58)
Wat een drama zeg. Je ziet weer...een ongeluk is zo gebeurd. Hoe is het met de gewonde??
Daisy (10-5-2011 om 20:21)
Heel erg wat er gebeurd is, snap ook niet hoe t kan gebeuren want voor zo ver ik weet ben je verplicht een valgordel te dragen ??? Maarja Ik hoop dat deze meneer er boven op komt, met niet al te veel schade en of letsel. Ik wens de familie sterkte toe in deze moeilijke tijd
Onbekent (10-5-2011 om 17:56)
Heel veel sterkte en voor diens familie
Pe (10-5-2011 om 17:41)
Wat leven we toch in een geweldig land als je ziet hoe veel mensen er beschikbaar zijn om je leven te redden en te helpen. Hulp verleners jullie zijn TOPPERS
Cookie-instellingen beheren