Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Veel aangiftes kussende wielrenner

Toegevoegd: 10-05-2011, 13.35 uur
Door: Roland de Jong
GOES -  Bij de Zeeuwse politie zijn tot nu toe 41 meldingen en aangiftes binnengekomen van vrouwen die gekust zijn door een tot nu toe onbekende wielrenner.

De vrouwen zeggen lastiggevallen te zijn door de wielrenner vanaf 2009 tot nu. De politie kan niet zeggen of het om één en dezelfde wielrenner gaat, het signalement dat de dames opgeven is niet altijd even duidelijk. De meldingen komen vooral uit Goes en de directe omgeving van Goes.


De Zeeuwse politie wil vrouwen oproepen om direct 112 te bellen op het moment dat zij iets soortgelijks meemaken. Op die manier kunnen de agenten meteen actie ondernemen. Als zij dan toch in het bezit zijn van een mobiele telefoon kan er misschien meteen een foto van de wielrenner in kwestie gemaakt worden. Anders is het zaak om het signalement goed te onthouden.

Zie ook:
- Politie zoekt kussende wielrenner (06-05-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (12-5-2011 om 08:02)
Als je goed zou lezen zie je dat hij een fietshelm draagd en een spiegelende zonnebril,hij heeft blond haar en blauwe doordringende ogen en ziet er goed uit leuke nul dus om te zien vorig jar droeg hij geen helm en bril en een mooie race fiets lijkt op een prof wielrenner dus dacht clupje kwijt
Floor (11-5-2011 om 06:56)
Gek niemand van de dames kan een goede beschrijving geven van die persoon,en was er,dan nooit geen andere mensen in de buurt. en als ze er niet van gediend waren,dan hadden ze hem wel een klap geven of gelijk de politie gebeld.
Anja (10-5-2011 om 22:40)
Heel bijzonder deze ophef nu, is al lang gemeld bij de politie zomer 2010 en nu ineens deze berichten erg vreemd,ik heb het zelf ook meegemaakt Niks bedreigends oke hij vraagt of je een kus wil,kloppen doet het niet Maar waarom is het nu pas een probleem en voorheen niet
Marina (10-5-2011 om 21:45)
Misschien is die wielrenner wanhopig op zoek naar de ware liefde! Of het is een ziekelijke erotomaan! Een erotomaan kan vreselijk snel verliefd worden wat overlast veroorzaakt bij de vrouwen! Er is mischien iets met die man
Jop (10-5-2011 om 21:15)
Die man zal wel een goed aanzien hebben anders stoppen de vrouwen toch niet . En dames wees eens blij met wat aandacht . En ben je er niet van gediend geef je toch gewoon een knietje in zijn kruis dan lost dat van zelf op . hakken en zagen. Wees kordaat en treed op !!!!!!!!!!!!!
Condor (10-5-2011 om 20:33)
Tjonge jonge wat een drukte om een kus! Als hij rond zou fietsen en de vrouwen uit zou schelden of slaan dan was het allemaal zeker niet zo erg! Zouden die vrouwen zich nu echt allemaal schamen of zijn ze juist blij met deze publicitieit? Ik zou maar oppassen, de volgende geeft iedereen een hand!!!
Cookie-instellingen beheren