Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief bedreigt politieagent

Toegevoegd: 11-05-2011, 20.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de Paul Krugerstraat in Vlissingen werd woensdag rond 17.00 uur een 40-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

De man had in een supermarkt aan de Hermesweg een sixpack bier gestolen en was er, nadat hij een van de medewerksters had weggeduwd, op de fiets vandoor gegaan. In de Paul Krugerstraat hield de politie een man staande die voldeed aan het signalement.


Een getuige van de winkeldiefstal was de winkeldief na gereden herkende de man die bij de politie stond. Hierop werd de 40-jarige Vlissinger aangehouden. De winkeldief had de blikjes onderweg weggegooid, ze zijn later terug naar de winkel gebracht.

De verdachte bedreigde verbaal de getuige en een van de agenten.  De agent heeft aangifte gedaan van bedreiging. Om 20.00 uur is in de Scheldestraat in Vlissingen een 45-jarige Middelburgse man aangehouden op verdenking van eventuele medeplichtigheid. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Newgrounds (12-5-2011 om 20:55)
@ Marco Ik snap helemaal niks van je tekst. Concludeer je nou door dit stukje dat de bedreiger alleen lul heeft gezegd?
Mar (12-5-2011 om 19:47)
Ook nog iemand aangehouden wegens vermeende medeplichtigheid? DRIE uur later???? Voor een sixpack bier????? Haha!
Gerard (12-5-2011 om 19:32)
Mensen die lopen te dreigen moeten ze keihard aanpakken, zeker wanneer dit naar een hulpverlener of politie is! Groot gelijk van die agent, denk dat de straf daarvoor haast nog wel hoger ligt dan voor winkeldiefstal, want dat is niks helaas :-(
@marco (12-5-2011 om 18:02)
Oke....
Bianca (12-5-2011 om 15:31)
@Marco: Het enige kinderachtige aan dit verhaal is het stelen van een sixpack bier. Erg laaggezonken ben je dan als 40-jarige!
Rick (12-5-2011 om 13:47)
@Marco, met "lul" heeft hij U beledigd.. niet bedreigd. Bedreigen zou zijn iets in de trant van "Laat mij los zwaantje, anders zal ik U een draai rond Uw oren geven" ... Dat is een geval van verbale bedreiging.
Cookie-instellingen beheren