Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 112 km

Bejaarde vrouw aangereden Kapelle

Toegevoegd: 13-05-2011, 17.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Vrijdagochtend rond 10.00 uur is een 86-jarige vrouw uit Goes, aan de Dijkwelsestraat in Kapelle, aangereden door een personenauto. De bestuurder van de personenauto reed na de aanrijding door.

Rond genoemd tijdstip fietste de 86-jarige vrouw over de Dijkwelsestraat, komende uit de richting van het spoor. Aan de (voor de vrouw) rechterzijde van de weg stond een vrachtauto te lossen. Ook aan de andere zijde van de weg stond een eindje verderop een vrachtauto te lossen. Achter deze (laatstgenoemde) vrachtauto stonden verschillende auto's te wachten.


Toen de vrouw de vrachtauto die aan de rechterzijde van de weg stond wilde passeren deed de personenauto die achter haar reed dit ook. De ruimte om te passeren was echter erg klein en de personenauto raakte de achterzijde van de vrouw haar fiets. De vrouw kwam hierdoor ten val. De auto reed door.

De vrouw heeft zich bij de huisartsenpost laten behandelen aan schaafwonden en blauwe / pijnlijke plekken op haar benen, handen, schouder en gezicht. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjoke (5-6-2011 om 20:15)
Tot op heden is de bewuste automobilist(e) nog niet gevonden. De mevrouw in kwestie is mijn schoonmoeder en zij heeft nog steeds veel last van de verwondingen.
Corrie (14-5-2011 om 07:45)
Bij de (her)inrichting van de straten in de kern Kapelle is uitgegaan van het principe: de fietsers moeten de auto's afremmen. Dit maakt het fietsen levensgevaarlijk. Het is een wonder dat er niet meer ongelukkeen gebeuren.
Pfffff.... (13-5-2011 om 17:59)
Mevrouw, sterkte!!!! Chauffeur van auto: wat ben jij een ongelooflijke sch.......t. Geef jezelf aan en toon respect!!!
Cookie-instellingen beheren