Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 62 km

Lesauto rijdt door na aanrijden kind

Toegevoegd: 13-05-2011, 17.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Vrijdagochtend rond 08.10 uur is een 9-jarige jongen uit Zierikzee op de Scheldestraat in Zierikzee aangereden door een lesauto. De lesauto is na de aanrijding doorgereden.
 
De jongen fietste rond genoemd tijdstip over de Scheldestraat en wilde bij de rotonde Scheldestraat, Laan van Sint Hilaire, Weststraat rechtdoor rijden. Toen hij de rotonde overstak werd hij aangereden door een lesauto (zonder leerling) die vanuit de richting van de Hoofdpoortstraat over de Laan van Sint Hilaire reed. De jongen kwam door de aanrijding ten val.


De bestuurder van de lesauto stapte uit, schold het kind uit en reed vervolgens weg. De jongen hield aan de aanrijding een pijnlijke / blauwe heup over. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P Piraat (18-5-2011 om 23:57)
@D. Enkna Je hebt je waarheid toch? (dit artikel!!) Echt grote onzin dat een werkgever aansprakelijk moet zijn voor de daden van een werknemer, nogal kortzichtige reactie. En is het de rijschoolhouder? dan raakt hij alsnog zijn baan/bedrijf kwijt. Jammer dat je kop eraf moet als ondernemer!!!!
Mar (18-5-2011 om 15:56)
@ Griesje: De rechter beslist over inkomensverlies??? Nog nooit van gehoord. En niemand weet toch wie de bestuurder was? Misschien de rijschoolhouder zelf wel...dan is hij de pineut. Is het iemand anders; dan is diegene volgens mij hoofdelijk aansprakelijk.
D. Enkna (18-5-2011 om 12:24)
@P Piraat, moet het daarom maar onder het tapijt geveegd worden ? wij hebben recht op de waarheid. en die rijschooleigenaar, die heeft zelf dit stuk aso aangenomen, dus daar is hij zelf verantwoordelijk voor. we komen er toch wel achter hoor, die kan zijn zaakje gewoon sluiten, let maar eens op !
A.Zuurveld (18-5-2011 om 09:26)
Hoopn dat ze de bestuurder snel vinden, en daar in elk geval nooit geen rijles nemen en rijbewijs en vergunning innemen
Googler (17-5-2011 om 21:45)
Googlen op "rijschool schouwen-duiveland golf" geeft wel een rijschool met een grijze golf uit omgeving Zierikzee, maar geen blauw bord.
D. (17-5-2011 om 09:53)
Asociale ***! Zou wel eens willen weten welke rijschool dat is...
Cookie-instellingen beheren