Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Rescue landelijk gewaardeerd

Toegevoegd: 13-05-2011, 21.29 uur
Rescue Vlissingen heeft de tweede plaats behaald bij de uitreiking van de Nationale Evenementen Prijzen
Rescue Vlissingen heeft de tweede plaats behaald bij de uitreiking van de Nationale Evenementen Prijzen
© Foto: PR
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op vrijdag 13 mei 2011 heeft Rescue Vlissingen de tweede plaats behaald tijdens de uitreiking van de Nationale Evenementen Prijzen.

In Den Haag werd door een jury veel waardering uitgesproken over de manier waarop het evenement mensen laat kennismaken met diverse vormen van hulpverlening. Prijzen werden ook uitgereikt aan bijvoorbeeld Serious Request van 3FM en Sail Amsterdam.


De jury van de Nationale Evenementen Prijzen kende de prijs onder andere toe aan het Vlissingse evenement omdat in 2010 maar liefst 75.000 bezoekers konden kennismaken met hulpverlening op het water, het land en in de lucht. In de categorie algemene regio-evenementen streed de Rescue tegen het kampioensfeest van FC Twente. De 'Dag voor mens en dier' in Dordrecht behaalde de derde plaats.
 
Rescue Vlissingen is erg blij met de tweede plaats. De inspanning van vele vrijwilligers, partners en sponsoren wordt zo nog eens mooi in het zonnetje gezet. En het is een extra motivatie om van editie 2012 ook weer een geweldig evenement te maken.

Inmiddels wordt er al weer hard gewerkt aan de voorbereidingen zodat bezoekers volgend jaar in Vlissingen weer kunnen genieten van de demonstraties. Het badstrand en de omgeving daarvan wordt dan weer het podium van de vele soorten hulpverlening die Nederland rijk is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren