Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer buitenbrand in Terneuzen

Toegevoegd: 15-05-2011, 14.54 uur
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Bij sloophandel Driewegen aan de Oudelandseweg in Terneuzen heeft zaterdagavond opnieuw een buitenbrand gewoed.
 
Sinds 2007 is de brandweer van Terneuzen al vele malen uitgerukt naar het bedrijf waar telkens brand wordt gesticht in bouwafval en bouwmaterialen. Ook deze keer ging het om een felle brand in bouwmaterialen die door de brandweer is geblust.


Van het onderzoek dat de politie in 2009 heeft gestart naar aanleiding van de branden is nog altijd geen resultaat bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brave burger (16-5-2011 om 08:45)
Cameras ophangen om de pyromaan te kunnen pakken
Kippetje (15-5-2011 om 23:23)
Worde het dan niet eens tijd oorwat camera's op te hangen als dit met regelmaat gebeurt!? dat zou tog beter zijn neem ik aan! tegenwoordig zijn die dinge zo onzichtbaar en kanje alles zien! de groete
Dewaarheid (15-5-2011 om 20:46)
Er is een pyromaan aan het werk sins vorig jaar met die auto in de rozenstraat , politie zoek deze bedreigende dader aub
Cookie-instellingen beheren