Weerbericht:
Bewolkt en eerst perioden met regen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ongeluk met porsche

Toegevoegd: 16-05-2011, 17.08 uur - Update: 17-05-2011, 15.43 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een verkeersongeval in Middelburg zijn maandagmiddag drie mensen gewond geraakt.

Het ongeluk vond rond 16.00 uur plaats nabij de rotonde op de kruising Europalaan - Laan der Verenigde Naties. Een porsche was in aanraking gekomen met een andere personenauto.  Een 18-jarige automobilist reed met de porsche rechtdoor over de rotonde en verloor de controle over zijn voertuig.


Hij raakte de middengeleider en de auto kwam op de andere weghelft terecht. Daar kwam van tegenovergestelde richting een 79-jarige automobilist en beide voertuig kwamen met elkaar in botsing. Drie mensen raakten gewond. Zodoende kwamen ook drie ambulances ter plekke.

De 18-jarige bestuurder had mogelijk een gebroken arm opgelopen en is voor onderzoek meegenomen naar ziekenhuis in Goes. Een 18-jarige man die bij hem in de auto zat had een snee in zijn voorhoofd en ging op eigen gelegenheid, na onderzoek van ambulancepersoneel naar het ziekenhuis voor behandeling. De vrouw van de 79-jarige man is met onbekend letsel voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit Middelburg.

Door het ongeluk was de weg enige tijd afgesloten. De auto's blokkeerden namelijk de beide rijbanen. Nadat één van de auto's was weggereden, kon het verkeer weer richting het Esso-tankstation rijden. Het verkeer in de andere richting werd omgeleid. Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de voertuigen weg te slepen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sterretje (18-5-2011 om 10:10)
@ Vlissinger, deze porsche's zijn niet begrenst;)
H.E. (17-5-2011 om 23:19)
Jullie doen als of jullie nooit een ongeluk hebben gehad. ik denk dat jullie gewoon niet kunnen uitstaan dat 18jarige met een Porche rijdt en dat ze een ongeluk overkomt, kan iedereen overkomen. Gelukkig is de schade beperkt. en niet zeuren van te jong voor zo een auto. kijk eerst naar jullie zelf.
530DM (17-5-2011 om 23:08)
Kom op jongens niet allemaal zo jaloers dat er vroeger alleen maar tractoren waren voor jullie nadat je je rijbewijs had jammer dan. Dit hoeft niet eens met hoge snelheid te zijn geweest 1 keer mis pakken aan je stuur en je hebt het zelfde [email protected] gelukkig zijn er zulke lieve pappies's
ArCo (17-5-2011 om 20:13)
Ja deze auto reed gisteren in Vlissingen heeeel hard.. Tja hardrijders die hun eigen niet normaal kunnen gedragen ! Pff helaas nemen ze ook onschuldige mee in hun Dollemansrit.. Rijbewijs afnemen van deze onbenullen. Sterkte aan de slachtoffers van de andere auto.
Sterretje (17-5-2011 om 18:41)
@ Fietsertje; snap dat je dit een snelle auto vindt, is het ook. Maar met deze auto's kan je ook rustig rijden al lokt het wel uit. Maar snel een oordeel vellen is wel erg makkelijk! Sterkte mensen.
SlowRider (17-5-2011 om 17:18)
18 jaar en in een Porsche...volgens mij had je beter met een iets mindere auto kunnen beginnen om rijervaring op te doen. Dit is bijna een zelfmoord machine op die leeftijd. Maar goed, aldoende leert men...
Cookie-instellingen beheren