Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ongeluk met porsche

Toegevoegd: 16-05-2011, 17.08 uur - Update: 17-05-2011, 15.43 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een verkeersongeval in Middelburg zijn maandagmiddag drie mensen gewond geraakt.

Het ongeluk vond rond 16.00 uur plaats nabij de rotonde op de kruising Europalaan - Laan der Verenigde Naties. Een porsche was in aanraking gekomen met een andere personenauto.  Een 18-jarige automobilist reed met de porsche rechtdoor over de rotonde en verloor de controle over zijn voertuig.


Hij raakte de middengeleider en de auto kwam op de andere weghelft terecht. Daar kwam van tegenovergestelde richting een 79-jarige automobilist en beide voertuig kwamen met elkaar in botsing. Drie mensen raakten gewond. Zodoende kwamen ook drie ambulances ter plekke.

De 18-jarige bestuurder had mogelijk een gebroken arm opgelopen en is voor onderzoek meegenomen naar ziekenhuis in Goes. Een 18-jarige man die bij hem in de auto zat had een snee in zijn voorhoofd en ging op eigen gelegenheid, na onderzoek van ambulancepersoneel naar het ziekenhuis voor behandeling. De vrouw van de 79-jarige man is met onbekend letsel voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit Middelburg.

Door het ongeluk was de weg enige tijd afgesloten. De auto's blokkeerden namelijk de beide rijbanen. Nadat één van de auto's was weggereden, kon het verkeer weer richting het Esso-tankstation rijden. Het verkeer in de andere richting werd omgeleid. Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de voertuigen weg te slepen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri (17-5-2011 om 09:30)
Nu snap ik meer niet, maar in dit geval snap ik niet dat ze allebei aan de rechterkant schade hebben.
Annoniem (17-5-2011 om 09:15)
Heb deze porsche vorige week ook al rond zien vliegen toen ik richting de mediamarkt ging, en dat ging soms niet zachtjes, zag de foto`s en dacht zal het eens neer zetten bij reactie`s maar zo te zien zijn er meer mensen die er alop zaten te wachten dat het eens fout zou gaan.
BWM 535iGT (17-5-2011 om 08:53)
Als je een Porsche hebt, heb je geld. Heb je geld, dan moet je dat verdient hebben. Om geld te verdienen heb je verstand nodig, heb je verstand dan heb je ook verstand om goed te rijden. Ik heb liever 200 Porsches op de A58 dan 1 VW, mensen met verstand, inzicht en liefde voor auto's.
Ron (16-5-2011 om 22:57)
Die zwarte Porsche was van de week ook al de hele tijd hard aan het rondscheuren ter hoogte van de Agrimarkt (Koestraat). Stel jonge knapen erin. Moet een keer fout gaan natuurlijk. En je ziet het resultaat. Nog geen 3km verderop gaat het dus mis.
Fietsertje (16-5-2011 om 22:41)
Dat krijg je als je met race auto`s op de openbare weg rijd, daar zijn circuits voor!
Pipo de clown (16-5-2011 om 18:55)
Ik weet voor 100% zeker dat ik deze Porsche vanmiddag (Maandag) met een behoorlijke snelheid in Vlissingen heb zien rijden. Als je niet met paardenkrachten overweg kan, moet je ook niet in zo'n auto gaan rijden. Veel sterkte gewenst aan de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren