Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meer informatie over doorrijdende lesauto

Toegevoegd: 17-05-2011, 09.40 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De lesauto die vrijdagochtend in Zierikzee doorreed na een aanrijding was mogelijk een grijze VW Golf met een blauw lesbord. Dat meldt de politie.

In de Scheldestraat werd rond 08.10 uur een 9-jarige jongen uit Zierikzee geschept. De jongen fietste over de Scheldestraat en wilde bij de rotonde Scheldestraat, Laan van Sint Hilaire, Weststraat rechtdoor. Toen hij de rotonde overstak werd hij aangereden door een lesauto die vanuit de richting van de Hoofdpoortstraat over de Laan van Sint Hilaire reed.


De jongen kwam door de aanrijding ten val. De bestuurder van de lesauto stapte uit, schold het kind uit en reed weg. De jongen hield aan de aanrijding een pijnlijke / blauwe heup over.

De bestuurder wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Ook mensen die weten om welke auto en/of bestuurder het gaat worden verzocht zich te melden. Dit kan op het politiebureau of telefonisch: 0900-8844.

Zie ook:
- Lesauto rijdt door na aanrijden kind (13-05-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
2e rangs burger (18-5-2011 om 10:12)
Rijinstructeurs alleen in een auto rijden meestal als tokkies. die denken n.l. dat zij echt kunnen rijden, je weet wel, neppe ray ban op, kijkend naar de 18 jarige meisjes die hij les geeft.. echte gefrustreerden meestal. en dan nog uitstappen om te gaan schelden. welke rijschool is dat ?
Punisher (18-5-2011 om 08:22)
Alle rijscholen in de regio na lopen en controleren op schades,mooi werkje voor de politie,de betreffende auto komt er dan wel uit en kan de bestuurder keihard aangepakt worden.rijbewijs voorgoed inleveren en dus ook zijn baan verliezen. Gevaren voor de maatschappij horen niet in een leswagen.
Stoer hoor.. (17-5-2011 om 21:35)
Stoere man hoor om een kind zo uit te schelden en daar door te rijden.. Hopen dat ze deze man snel pakken. En ook uitgebreid zijn naam en rijschool vermelden ! Van zo,n stuk onbenul wilt toch niemand Rijlessen krijgen ? Sterkte aan het slachtoffertje..
D. (17-5-2011 om 19:08)
De politie kan niet zoeken. 4 woorden in google: autorijles schouwen duiveland golf. Leuk kleurtje ook.
Willem (17-5-2011 om 16:04)
Kijk die moet toch wel gevonden worden ? een les auto kom op zeg politie doe je werk en hard aan pakken , of door de politie of door de ouders van het kind? en de naam van de L bekend maken.laat het maar voelen in zun portomonee
Angelique (17-5-2011 om 14:13)
En daar moet je het van leren!!!! Schandalig!!!
Cookie-instellingen beheren