Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Gewonde bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 18-05-2011, 11.55 uur - Update: 19-05-2011, 10.36 uur
De motorrijder liep verwondingen op.
De motorrijder liep verwondingen op.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een ongeluk op de Weijvelietweg in Vlissingen is vanochtend iemand gewond geraakt.

Om ongeveer 08.00 uur reed een 30-jarige Goese bestuurster van een personenauto over de Weyevlietweg. Zij verklaarde dat zij wachtte voor overstekende fietsers en dat zij daarna een motorrijder al slippend aan zag komen rijden. De motorrijder zou hierop tegen haar auto aangereden zijn.


De 36-jarige motorrijder uit Vlissingen verklaarde dat de bestuurster van de auto juist voor hem de weg overstak en dat zij hem geen voorrang verleende. Agenten van de Zeeuwse politie gaan nu uitzoeken aan de hand van de sporen op de weg hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Daarna beslissen derden wie er schuldig is aan het ongeluk.

De motorrijder is in verband met mogelijk nekletsel op een plank door ambulancemedewerkers overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto mankeert niets. Beide voertuigen zijn door een takelbedrijf weggesleept, ze waren allebei ernstig beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton maltha (18-5-2011 om 13:53)
He Pascal hoop dat de persoonlijke schade meevalt. groeten ton
Remco (18-5-2011 om 12:34)
Gelukkig nog redelijk goed afgelopen. Dat het pak en helm hun functie in ieder geval hebben bewezen. Sterkte gozert vanuit Kruiningen. Hopelijk snel weer thuis!
Multistrada1100 (18-5-2011 om 12:28)
Automobilist zag bij linksafslaan de motorrijder over het hoofd? En dan gaat de politie vooral de motorrijders controleren omdat ze zo vaak het slachtoffer zijn van het gedrag van anderen... Een verplichte ogentest voor iedere (!) bestuurder zou beter zijn.
Cookie-instellingen beheren