Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 18-05-2011, 11.55 uur - Update: 19-05-2011, 10.36 uur
De motorrijder liep verwondingen op.
De motorrijder liep verwondingen op.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een ongeluk op de Weijvelietweg in Vlissingen is vanochtend iemand gewond geraakt.

Om ongeveer 08.00 uur reed een 30-jarige Goese bestuurster van een personenauto over de Weyevlietweg. Zij verklaarde dat zij wachtte voor overstekende fietsers en dat zij daarna een motorrijder al slippend aan zag komen rijden. De motorrijder zou hierop tegen haar auto aangereden zijn.


De 36-jarige motorrijder uit Vlissingen verklaarde dat de bestuurster van de auto juist voor hem de weg overstak en dat zij hem geen voorrang verleende. Agenten van de Zeeuwse politie gaan nu uitzoeken aan de hand van de sporen op de weg hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Daarna beslissen derden wie er schuldig is aan het ongeluk.

De motorrijder is in verband met mogelijk nekletsel op een plank door ambulancemedewerkers overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto mankeert niets. Beide voertuigen zijn door een takelbedrijf weggesleept, ze waren allebei ernstig beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B (21-5-2011 om 20:22)
Des on wel te plus. ook al stond de auto daar al stond deze vooralsnog totaal verkeerd voorgesorteerd. en mocht de motor daar met redelijke snelheid hebben gereden dan merk je dat wel. want dan vliegt die namelijk over die des betreffende drempel.
A (20-5-2011 om 13:39)
Het is toch overduidelijk dat de auto hier de schuldige is! Die staat ongeveer op het fietspad! en de motor had zoiezo voorrang! Zielig voor de motorrijder, zijn motor kapot en een valse verklaring van de bestuurster. Sterkte ermee.
Vrooom (20-5-2011 om 00:31)
@ shannon, als je getuige bent geweest kun je, jezelf mischien het beste even melden bij de politie, getuigen zijn altijd belangrijk. Zo op de foto's te zijn lijkt het me toch sterk een geval van bestuurder die motor over het hoofd ziet.
Situatie (19-5-2011 om 16:06)
"Zij verklaarde dat zij wachtte voor overstekende fietsers en dat zij een motorrijder al slippend aan zag komen rijden" Logisch als je alleen naar fietsers kijkt, en niet eens voor je kijkt, maar gewoon gas geeft. Dan moet de motorrijder in de ankers, waarbij achterwiel tijdens remmen gaat slippen.
Smet (19-5-2011 om 13:08)
Op basis van foto's lijkt het dat auto al op verkeerde weghelft stond. Waarschijnlijk halverwege het afslaan gestopt waarna motor op stilstaande auto is geknald? Dan zijn beiden fout, auto verkeerd voorgesorteerd, motorrijder niet goed opgelet of in paniekreactie naar auto toe geremd ipv ontwijken.
Vlissinger (19-5-2011 om 11:57)
De auto staat erg ver over het midden van de weg..als deze hier stil stond, stond hij aardig in de weg, hij heeft in iedergeval geen voorrang verleend. Verder geloof ik ook best dat de moterrijder te hard heeft gereden. maar dat wil niet zeggen dat hij geen voorrang heeft
Cookie-instellingen beheren