Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 252 km

Visserijcontrole in Westdorpe

Toegevoegd: 18-05-2011, 16.13 uur
Door: Roland de Jong
WESTDORPE - Bij een visserijcontrole langs de Zeedijk in Westdorpe is woensdagmorgen een 49-jarige man uit de gemeente Terneuzen betrapt op vissen in gesloten tijd (1 april t/m 31 mei).

Het bleek dat de man met verboden aas (wormen) en met kunstaas in de gesloten tijd had gevist. Hij had twee snoekbaarzen gevangen en bewaarde deze in een koelbox. Deze snoekbaarzen zijn in beslaggenomen. Tegen de 49-jarige man is proces-verbaal opgemaakt.


Een bestuurslid van de hengelsportvereniging die ook ter plaatse kwam, heeft de vergunning van de verdachte ingenomen. Dit omdat de man zich niet hield aan de vergunningsvoorwaarden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H (20-5-2011 om 02:41)
Beier jij bent natuurlijk geen visser maar een interlektuweel figuur dat volgens de regels leeft als het u uit komt natuurlijk en ook die karel ook zo`n figuur natuulijk of zijn jullie ook zo van de kleine man te bekeuren in plaats van echte boeven
Karel (19-5-2011 om 16:56)
Goede zaak dat ze deze te pakken hebben. Misschien dat hij het niet bewust deed. Sommige zijn zich niet bewust van regels mbt. hengelsport. Maar dit geeft wel een goed signaal af!
A (19-5-2011 om 08:11)
Wat een helden om zo iemand te durven pakken moet je wel lef voor hebben terwijl dat er nog zo veel rond loopt met een moord op der geweten dat soort moeten ze eens oppakken of zijn die te gevaarlijk voor de heren . heel flink mannen in het blauw gefeliciteerd weer een boef gevangen jammer
Beier (18-5-2011 om 23:32)
Terecht, het is belangrijk om de vissers er goed te van overtuigen dat er regels gelden, die dienen te worden nageleefd. van mij mogen er hogere boetes komen.
R (18-5-2011 om 17:48)
Hebben jullie nou echt niks beters te doen manman waar gaat het naartoe in nederland
Goosens (18-5-2011 om 17:34)
Ga boeven vangen!
Cookie-instellingen beheren