Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 174 km

Rijschool blijkt onschuldig

Toegevoegd: 19-05-2011, 22.19 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Tips van mensen die meenden te weten welke rijschoolhouder onlangs in Zierikzee een kind aanreed en vervolgens doorreed, hebben nergens toe geleid. Dat meldt de politie.


n de Scheldestraat werd afgelopen vrijdag rond 08.10 uur een 9-jarige jongen uit Zierikzee geschept. De jongen fietste over de Scheldestraat en wilde bij de rotonde Scheldestraat, Laan van Sint Hilaire, Weststraat rechtdoor. Toen hij de rotonde overstak werd hij aangereden door een lesauto die vanuit de richting van de Hoofdpoortstraat over de Laan van Sint Hilaire reed.

De jongen kwam door de aanrijding ten val. De bestuurder van de lesauto stapte uit, schold het kind uit en reed weg. De jongen hield aan de aanrijding een pijnlijke / blauwe heup over.

De politie bracht dinsdag het vermoedelijke merk en type naar buiten van de auto waarin werd gereden. Dat leidde tot een hoop tips van mensen die daarin een specifieke rijschool herkenden. De politie meldt vanavond dat inmiddels duidelijk is dat deze onderneming echter niets met de zaak te maken heeft.

De politie bedankt de mensen die reageerden wel voor hun melding. De zaak is nog steeds in onderzoek.

Zie ook:
Meer informatie over doorrijdende lesauto (17-05-2011)
Lesauto rijdt door na aanrijden kind (13-05-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loek (21-5-2011 om 11:54)
Wie weet komt deze (les)auto niet van schouwen. Er komen zo veel vakantiegangers hier. Dus wees voorzichtig met een wijzendevinger naar een rijschool op schouwen met een grijze golf. Ik hoop dat ze hem pakken en hard straffen en hem een flink bedrag smartegeld aan het jongetje laten betalen.
D. (21-5-2011 om 11:05)
Goed dat dit er ook vermeld wordt.
Mqa (20-5-2011 om 13:37)
Is er dan wel een die veel agressievjes heeft dan die moeten ze verbieden om in een auto te rijden
Sander (20-5-2011 om 09:35)
Maar wie is het dan wel...? Vragen vragen vragen
Lisa (20-5-2011 om 05:42)
Tja buitenom dit,tegenwoordig kan iedereen rijinstruciteur worden,en nog wel aan de aan de jonge kant,die hebben geen ervaring.,maar voelen zich popiejopie bij de leerlingen die richting die leeftijd zijn.
Leon (19-5-2011 om 22:44)
Vraag me toch af hoe kan een jongen van 9 jaar weten dat het om een les auto gaat? En geen taxi of wat ook. Zijn er getuigen, of was het mischien toch een andere auto en geen lesauto?
Cookie-instellingen beheren