Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Inbrekers overlopen in Axel

Toegevoegd: 20-05-2011, 17.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - De bewoonster van een woning in de Nassaustraat kwam donderdagavond omstreeks 22.00 uur thuis van een korte wandeling.

Door de ruit in de deur kon zij zien dat er iemand in haar woning was. Ze riep naar de man die bij haar in de woning stond. Deze spurtte snel een ander vertrek in. Toen de vrouw zichzelf binnenliet kwamen er twee mannen op haar af.


Zij probeerde één van de twee nog tegen te houden, maar de man zette haar opzij en beide gingen er vandoor. De inbrekers hebben sieraden en een geldbedrag uit de woning meegenomen. Vermoedelijk zijn ze de woning binnengekomen door een deur die niet was afgesloten.
 
De vrouw heeft een signalement van de daders opgegeven: Man 1: blanke huidskleur, 1.90 meter lang, stevig postuur, verzorgd uiterlijk, kort donker haar en donkere kleding.

Man 2: eveneens blank, ook ongeveer 1.90 meter lang en een stevig postuur. Agenten van de Zeeuwse politie hebben een aangifte opgenomen van de vrouw. Ook is er een buurtonderzoek gehouden en hebben technisch rechercheurs van de Zeeuwse politie onderzoek gedaan in en om de woning.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Amsterdammer (25-5-2011 om 06:52)
Binnen zonder kloppen hebben we te danken aan de vorige regeringen bij deze nog bedankt LINKS !
Fransiscus (22-5-2011 om 05:46)
Floor, Jij weet vast heel goed hoe de politie achter boeven aan moet gaan ipv bonnen te schrijven. Ik zou zeggen, leg je suggesties maar eens op tafel, zoniet, blijf dan maar lekker in het verleden voortleven.
Floor (21-5-2011 om 12:18)
De grote steden hadden het,in Zeeland is de kans pak stukken kleinder en er meer te halen. De politie heb het te druk met bonnen uit te schrijven,in plaats achter criminelen aan te zitten. Het zal alleen nog maar toenemen met deze regering.
@ Bezorgde burger (21-5-2011 om 09:43)
Hoe naïef kun je zijn door alleen maar te denken dat dit in 'de grote stad' gebeurd. Kom op zeg, criminaliteit is wereldwijd!
Bezorgde burger (20-5-2011 om 22:30)
Tis te gek voor woorden tegenwoordig vroeger zei je dat dit alleen in de GROTE steden voorkwam nu moeten wij mensen van het platteland er ook maar aan geloven dat dit niet ALLEEN in de grote stad gebeurd... Erg jammer hoop dat de daders snel worden gepakt en een echte straf krijgen !
Cookie-instellingen beheren