Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser gewond bij botsing

Toegevoegd: 20-05-2011, 22.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
KLOETINGE - Op de kruising Zomerweg met de Lewestraat in Kloetinge heeft zich vrijdagmiddag omstreeks 15.15 uur een aanrijding voorgedaan tussen een personenauto en een bromfiets.


De personenauto reed over de Zomerweg. Deze werd bestuurd door een 40-jarige vrouw uit Goes. Zij was, volgens getuigenverklaringen, aan het bellen tijdens het rijden. Uit de Lewestraat kwam de bromfiets, deze werd bestuurd door een 16-jarige jongen uit Goes.

In de bocht naar de Zomerweg haalde de jongen een fietser in en nam vervolgens de bocht, de Zomerweg in. Hij reed hierbij vrijwel in het midden van de weg. In de bocht raakte de jongen de personenauto en kwam hij ten val. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis met mogelijk letsel in of aan zijn buik. Het exacte letsel is nog niet bekend.

Beide voertuigen zijn weggesleept door een takelbedrijf, ze raakten allebei behoorlijk beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fiester (27-5-2011 om 08:05)
Hoi Timon, Fijn iets te lezen hoe het met je is. Denk er nog steeds aan als ik daar fiets net als mijn kinderen. Sterkte met het herstellen, ja het was een ongelukkig samenloop ....zo te lezen, zon, fietsers, auto... Sterkte... bedankt dat je liet weten hoe het ging met je..!!!!
Timon (24-5-2011 om 18:29)
Met mij gaat alles goed op een paar kneuzingen na mijn lever is gekneusd en er zit ook een scheurtje in voorderest zijn mijn ribben gekneust en zijn er wonden ik heb niks gezien want ik werd verblind door de zon die tussen de bomen kwam
.....! (23-5-2011 om 10:12)
Weet iemand hoe het met die jongen is..? Hou op over de te ruime bocht. Die jongen wilde gewoon 2 fietsers inhalen dacht na die ene auto wellicht nu kan ik, alleen er kwam nog een auto.. Erg veel pech voor hem, het is zijn fout. maar ja niet gezien is niet gezien. Wil weten hoe het nu met hem is.
Fietser (22-5-2011 om 14:05)
De bromfietser had ook even kunnen wachten om die fietser voorbij te gaan weinig geduld gehad zeker.bestuurder zat toch niet fout dat ze zat te bellen oke maar brommer reed midden op de weg dus ja brommer had beter uit moeten kijken.meeste brommer/scooters vlie gen ook zo hard
Getuige (21-5-2011 om 22:48)
Weet niet of ze aan het bellen was. Zo ie zo kon zij er niets aan doen. Dit had zij niet kunnen voorkomen. Als je inhaalt kom je altijd in het midden terech! Nooit inhalen in bocht. Hoe gaat het nu met jongen? Sterkte voor die het meemaakte! Fijn dat je zelf ook beter zult gaan opletten..!Janiris
Gezien fietser (21-5-2011 om 22:42)
Het verhaal is niet geheel juist. Het was vlak voor het kinderdagverblijf. Direct na de bocht. Haalde daar 2 fietsers naast elkaar in. Moeder met kind. Auto was tegenligger, jongen kwam vanachter die fiesters zo frontaal op de auto.Fiesters reden niet op parkeerstrook gewoon op de weg.
Cookie-instellingen beheren