Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 300 km

Brand in papiercontainer Nieuwland

Toegevoegd: 21-05-2011, 21.10 uur
De brand in de papiercontainer in Nieuw- en Sint Joosland
De brand in de papiercontainer in Nieuw- en Sint Joosland
© Foto: Jarno Moens
Door: Manfred Berrevoets & Mario Rentmeester
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De brandweer heeft zaterdag een brand in een papiercontainer geblust.

Rond 18.10 uur kwam er bij de meldkamer een automatische brandmelding binnen bij een pand aan de Molendijk in Nieuw- en Sint Joosland. Aanrijdend kreeg men te horen dat de automatische melder geactiveerd was door een brandende papiercontainer, enkele huisnummers verderop.


Ter plaatse trof men inderdaad een brandende papiercontainer aan die tegen een schuurtje stond. Twee personen waren reeds begonnen om met tuinslangen de brand te bedwingen. De brandweer heeft deze taak overgenomen en het brandje geblust. Hierbij werd een straal hogedruk ingezet.

Om alle vuurresten te bereiken werd het papier uit elkaar getrokken. Na ongeveer drie kwartier kon de brandweer terugkeren na de kazerne.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren