Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 28 km

Dronken Pool is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 22-05-2011, 16.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
ARNEMUIDEN - Vrijdagavond rond 20.10 uur is een 27-jarige automobilist uit Polen, aan de Rijksweg A58 bij Arnemuiden gecontroleerd op het rijden onder invloed.


Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 4,9 maal teveel had gedronken.

Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (27-5-2011 om 01:00)
POLITIE MOET MEER POOLSE AUTO'S CONTROLEREN!!!! Zou standaard moeten worden. Pools kenteken? Hup meteen aan de kant. Fouilleren en blazen maar. Ik zet er 500 euro op dat 50% die ze staande houden gezopen heeft. POLITIE AANPAKKEN DIE HANDEL!!! Voordat er ongelukken gebeuren!!!
Mar (24-5-2011 om 19:11)
Misschien kan iemand die bij verkeershandhaving of justitie werkt hier enige duidelijkheid in scheppen? Ik denk dat een heleboel mensen willen weten hoe dat nu precies zit; de sancties op overtredingen van buitenlanders.
De oplossing. (23-5-2011 om 12:00)
De oplossing ? rijbewijs en auto invorderen en wegens gevaar van het niet betalen boete. koop maar een treinkaartje, zoals nederlanders dat ook moeten. geen geld voor kaartje ? EU burgers zonder geld zijn volgens de wet landlopers en mogen WEL retour naar eigen land gestuurd worden.
De poolarisatie (23-5-2011 om 11:52)
@ mar, er mag niets tegen gedaan worden, het zijn ingezetenen van de EU. wat wel kan, is de werkgevers die ze inhuren boycotten, want tenslotte is het wel hun ziekelijke geldzucht die dit veroorzaakt. overlast voor u en ik, zodat zij woekerwinsten kunnen graaien. geld gaat voor alles hier.
De poolarisatie (23-5-2011 om 11:48)
Ik zag er laatst nog een met 80 km/u over de A58 rijden, toen ik inhaalde zag ik dat die onderuitgezakt achter het stuur aan een fles bier zat te lurken. ik vind ze allemaal maar onaangepast overkomen. maar ja, het moet allemaal maar verplicht mogen van de EU gemeenschap. ik heb niets te zeggen.
Willem (23-5-2011 om 11:16)
Gut, vorige week een dronken pool die alleen een boete kreeg--deze pool is -- terecht--het rijbewijs kwijt. of was die andere pool niet dronken genoeg?? dronken oosteuropeanen, het komt steeds vaker voor.
Cookie-instellingen beheren