Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 38 km

Jongen (16) opgepakt voor vernieling

Toegevoegd: 22-05-2011, 18.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.35 uur is een 16-jarige jongen uit de gemeente Borsele, aan de 's-Gravenpolderseweg in Goes, aangehouden wegens vernieling.

Agenten stonden, in verband met eerdere meldingen van vernielde autospiegels, rond genoemd tijdstip aan de 's-Gravenpolderseweg in Goes toen zij iets hoorden. Toen zij in de richting waar het geluid vandaan kwam keken zagen ze de 16-jarige jongen tegen een autospiegel trappen.
 
Hierop is hij aangehouden. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DJustitia (23-5-2011 om 13:36)
Het is erg om te zeggen, maar ik heb een enorme hekel gekregen aan de mentaliteit van een groot deel van de jeugd. Onopgevoede, ontspoorde, agressieve, respectloze kinderen, die niets begrijpen van normen, waarden en empathie. Streng mogen we niet zijn, corrigerende tik mag niet. Zie het resultaat!
Onacceptabel (23-5-2011 om 13:23)
Ouders laten opdraaien?? laat hem er zelf voor opdraaien zeg. zo kan die gast door blijven gaan. laat hem daarbij een werkstraf krjgen waarbij hij dit soort dingen zelf moet gaan maken. kan hij meteen zien hoeveel schade hij heeft gemaakt.
A (23-5-2011 om 12:18)
Met die jongen spiegels van autos afslaan is wel een goeie les kijken of ze het dan ook nog zo leuk vinden, of op de grote markt zetten en met ze alle autospiegels op hem gooien kijken of ze het dan nog een keer doen! Stel trieste kinders wacht maar tot je een eigen auto heb. Sukkel!
Willem (23-5-2011 om 11:12)
In zijn vakantie s'avonds opsluiten ikn torentijd, overdag laten werken onder streng toezicht tot alle schade is betaald. weekends doorbrengen in torentijd.
Vlissingse (23-5-2011 om 09:16)
@ Frans: de ouders oplaten draaien voor de schade? daar zal de jongen dan weinig van gaan leren,want paps en mams betalen toch wel.Nee gewoon zelf op laten draaien voor de schade in de vorm van een werkstraf
Strafblad 0 (23-5-2011 om 09:08)
Frans niet de ouders laten opdraaien maar die jonge zelf plus een boete van 1000 euro er boven op
Cookie-instellingen beheren