Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
77 files van totaal 275 km

Man bedreigt hulpdiensten

Toegevoegd: 22-05-2011, 21.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.00 uur is een 20-jarige man uit Zierikzee, aan de Scheldestraat in Zierikzee, aangehouden.

Rond 01.20 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er vernielingen werden gepleegd op het parkeerterrein aan de Scheldestraat in Zierikzee. Ter plaatse bleek dat er een stapel pallets in brand was gestoken nabij de skatebaan. Eromheen stond een groepje jongeren.


Één van de jongeren, de 20-jarige man, begon bij het zien van de agenten te schelden. Ook brandweerlieden die het brandje kwamen blussen werden door de man uitgescholden en beledigd. Toen hij door één van de agenten bij zijn arm werd gepakt begon de man de agent te schoppen en slaan. Hierop is hij aangehouden wegens belediging en mishandeling van een ambtenaar in functie.
 
Tijdens zijn aanhouding verzette de man zich hevig en bleef schoppen en beledigen. In de politiebus trapte hij tegen de portieren en ramen van het voertuig. Op het politiebureau probeerde hij een andere agent te schoppen. De man is in verzekering gesteld. Tijdens het overbrengen naar Torentijd bedreigde de man de agenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (23-5-2011 om 18:04)
Zulke aso's horen niet op vrije voeten te zijn. Rechter: doe maar een enkeltje Torentijd!!!
Griesje (23-5-2011 om 10:49)
Treist om te lezen dat er mensen in deze samenleving zover gezakt zijn in waarden en normen. Respect voor een normaal gezag in nederland kan men niet opbrengen. Hij beseft alleen niet dat hij met deze daad ambtenaren heeft beledigt bedreigt en vernielingen aangebracht dubbel telt> GEEN MELIIJ!
Zierikzeejenaar (23-5-2011 om 10:09)
Duidelijk iemand die in torentijd thuis hoort, nu nog de sleutel weggooien, hebben we nooit meer last van zo'n eikel
Cor (23-5-2011 om 06:36)
Dit soort lui maken Nederland kapot. Keihard aanpakken maar.
Tom (22-5-2011 om 23:15)
Hopelijk blijft deze idioot lang vast zitten en krijgt hij vervolgens een zware straf. Ik heb er echter niet zoveel vertrouwen in, zal wel een taakstrafje worden...
Walter (22-5-2011 om 22:25)
Een heropvoeding nodig met "oude methodieken"?? Eens beginnen met een paar gummistok slagen?? Anders is een "hondentraining" misschien nuttig?? Het tuig is dan de "hond op cursus" !! Als praten niet helpt blijft er weinig anders over.......
Cookie-instellingen beheren