Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 176 km

Kiteboard gevonden bij Dishoek

Toegevoegd: 23-05-2011, 11.47 uur
Door: Roland de Jong
DISHOEK - Vanmorgen rond 09.20 uur werd de reddingboot Uly uit Westkapelle gealarmeerd voor een kite die dreef bij de OG-DL boei ter hoogte van Dishoek.

De melding was gedaan door een voorbijvarend schip in het Oostgat. Met assistentie van de politieboot P41 werd na het maken van enkele zoekslagen het kiteboard aangetroffen op het strand nabij Dishoek.


Op het kiteboard waren geen gegevens van de eigenaar vermeld. Het board is meegenomen door de KNRM naar station Westkapelle. De eigenaar is nog niet achterhaald. Het board was een groene Cabrinha Prodigy 138 met oranje draak. De eigenaar kan zich melden bij het KNRM boothuis in Westkapelle.

De KNRM adviseert kiters en surfers hun gegevens op het materiaal te vermelden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD VAN OORSCHOT (23-5-2011 om 16:32)
De mensen moeten beter letten op zoiets. Moest de reddingsboot uit rukken voor zo'n ge val? Voor het zelfde geld was er wel iemand onwel geworden op zee. Toch goed dat de reddingsboot is gaan kijken.
Cookie-instellingen beheren