Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf en opname in inrichting

Toegevoegd: 25-05-2011, 15.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 20-jarige Goesenaar hoorde woensdag op de zitting van de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van een jaar waarvan vier maanden voorwaardelijk en opname in een inrichting tegen zich eisen.

Eind september zou hij uit zijn Goese woning worden gezet en daarover wond hij zich zo erg op, dat hij op de dag dat hij betreffende dag daar was de gaskranen open zette en een kaars aanstak. Vervolgens verliet hij de woning.


De mannen die de woning zouden ontruimen roken een gaslucht, ondernamen actie en daarmee werd een brand of mogelijk een ontploffing voorkomen. Volgens gedragsdeskundigen verkeerde de Goesenaar in een depressie en was hij verminderd toerekeningsvatbaar. De uitspraak is over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
.... (26-5-2011 om 22:25)
Ze roepen wel dat hij vast komt te zitten maar inmiddels is de straf al uitgezeten en omdat de zorg zogoed geregeld is kan hij niet gelijk terecht in de inrichting ..... hij heeft hulp nodig en het is verplicht en ho maar dat ze daar vaart mee maken. langleve de hulpverlening in nderland. bahbah
Cookie-instellingen beheren