Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Meisje (17) beroofd van portemonnee

Toegevoegd: 25-05-2011, 18.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Woensdag rond 12.00 uur is een 17-jarig Vlissings meisje op de Koudekerkseweg in haar woonplaats beroofd van haar portemonnee.

Toen zij uit de bus tegenover het ziekenhuis was gestapt werd zij door een man tegen de grond geduwd en van haar portemonnee beroofd. Toen het meisje daarna op wilde staan bleek zij een pijnlijke en dikke voet te hebben opgelopen.


Het signalement van de man, die er na de beroving vandoor liep in de richting van de Badhuisstraat luidt als volgt: Blanke man, 25 jaar; ongeschoren / vet zwart haar. Hij was gekleed in een donkerblauw vest met spijkerjack een en witte sportschoenen.

De politie vraagt eventuele getuigen zich te melden bij het politiebureau of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (28-5-2011 om 08:16)
@ Je : Thank you; dat bedoelde ik idd. En dat midden op de dag...ik vind het hondsbrutaal en ook een beetje eng. Weet je, straks ga je iedereen wantrouwen die te dicht in je buurt komt; en dat maakt het er niet gezelliger op. Hoop dat ze hem pakken.
Je (26-5-2011 om 15:40)
@ Piet, of het moet bij jou beter doordringen. Er wordt bedoeld; dat je niet eens meer veilig de bus uit kunt stappen, of je wordt (als voorbeeld; net als hier) berooft.
Mike (26-5-2011 om 07:04)
Wat een loser, deze kerel. Hoop dat dit stuk schuim snel in de kraag gevat wordt.
Matthijs (26-5-2011 om 00:10)
Sterkte aan dit meisje, en voor iedereen die mij gelijk voor pvv-er uit maakt als er weer eens een getint iemand iets uitvreet, ook deze blanke persoon mogen ze van mij part gelijk vieren delen. Met overvallers GEEN medelijden!
Piet (25-5-2011 om 21:54)
Nou Mar, ff goed lezen, want ze was al uitgestapt! Is toch smerig voor zoon meisje! Een vent met ballen pakt er een van zn eigen leeftijd!
Mar (25-5-2011 om 19:00)
Ik hoop toch echt dat ze dat stuk aso oppakken ondanks het beetje vreemde signalement. Als je nou niet eens meer de bus kan uitstappen..... Meisje, ik hoop dat je een beetje van de schrik bent bekomen; sterkte hoor!
Cookie-instellingen beheren