Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 125 km

Hardrijder betrapt in Vlissingen

Toegevoegd: 25-05-2011, 18.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen moest een 25-jarige Vlissingse automobilist woensdagmiddag zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard reed.


Op dat gedeelte van de Nieuwe Vlissingseweg is een maximumsnelheid van 80 km/h toegestaan. De Vlissinger reed met een gecorrigeerde snelheid van 132 km/h.

Meer dan 50 kilometer te hard dus dat kostte hem zijn rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (29-5-2011 om 14:01)
Goed werk van de politie! We merken echt al verbetering sinds er meer overtreders worden aangepakt. Ga zo door Ik woon aan de nwe Vlissingseweg en hier is echt heel veel overlast van veel te hard rijdend verkeer, vooral van auto's met zogenaamde sportuitlaten, gemaakt om veel herrie te produceren.
Mar (29-5-2011 om 09:40)
Nou Bru: Kortzichtig??? Het gaat om de veiligheid op de weghoor; ook die van jouw! Zeker nooit de reactie gelezen van die moeder die haar dochtertje verloor door iemand die ook vond dat een beetje "lol"wel moest kunnen? Denk ff na zeg, voordat je zoiets neerkalkt!
Vlissinger (27-5-2011 om 12:49)
@Bru, wel eens bij stil gestaan dat bij een ongeluk de gemeenschap, dus wij voor de kosten moeten opdraaien? Kijken wat je reactie is/was als deze idioot een familielid/kennis plat rijdt. Wie is hier nu dus kortzichtig?
Bru (26-5-2011 om 18:44)
Hahaha ik lees nu een poosje reacties hier op de site, de één nog kortzichtiger als de andere. Het zijn allemaal heilige boontjes die zelf nooit jong zijn geweest zeker. Maak je toch niet zo druk als iemand een keer lol maakt met zijn auto.
Vlissinger (26-5-2011 om 13:15)
@ rinus: Dan heb jij vorige week niet gelezen dat ze een poolse rijbewijs in namen, maar het is vreemd dat het wel van die pool is afgepakt, omdat hij te veel had gedronken en die pool die meer dan 50km te hard reed mocht het houden. De wetten kloppen hier in nederland voor geen meter!
Bewoner Nieuwe Vlissingseweg (26-5-2011 om 11:33)
Goed gedaan nu de rest nog aanpakken, op de ventweg geldt een 30km zone hier worden ook snelheden tot 90 km per uur gereden! Op de Nieuwe Vlissingseweg moeten zeker na afslag Vrijburg een vaste controle-camera komen te staan. Met name in de avonduren is het een ware racebaan,zeker die Honda rijders.
Cookie-instellingen beheren