Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Politie neemt auto in beslag

Toegevoegd: 26-05-2011, 21.13 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een controle op de Herbet H. Dowweg in Terneuzen is vanmiddag een auto in beslaggenomen.

De bestuurder, een 27-jarige Vlissinger, bleek niet in het bezit van een rijbewijs en was hier al zes keer eerder voor bekeurd. Dat gebeurde tweemaal in 2009, driemaal in 2010 en voor de tweede maal in dit jaar.


Deze keer is de auto in beslaggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (29-5-2011 om 08:57)
RR: Dus er mogen wel mensen opgepakt worden, maar jij mag er geen last van hebben??? Dat is behoorlijk arrogant geredeneerd zeg!
RR (28-5-2011 om 21:15)
Het zou beter zijn dat ze iets aan de verkeers situatie doen,inplaats van iemand die van zijn werk komt nog wat overlast te bezorgen. Overtreders wel pakken maar niet daar.
Frank (27-5-2011 om 09:37)
Is dat niet verstandiger om dat bij de 2e of uiterlijk 3e keer al te doen? Het is niet om die man te "pesten" maar als hij een ongeluk veroorzaakt dan ben je goed zuur. Als je zijn auto inneemt verklein je die kans lijkt mij!
Cookie-instellingen beheren