Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk Geersdijk

Toegevoegd: 27-05-2011, 13.19 uur - Update: 27-05-2011, 22.17 uur
Door: Roland de Jong
GEERSDIJK - Bij een verkeersongeluk in Geersdijk is vanochtend een 63-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.

Door nog onbekende oorzaak reed de automobilist rond 11.45 uur op de kruising Campvlietweg-Provincialeweg in de berm. Het voertuig raakte een boom, reed van een talud en kwam tot stilstand in een kleine greppel.


Brandweer, politie, ambulancedienst en de traumahelikopter uit Rotterdam werden gealarmeerd. Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen, konden zij niets meer voor het slachtoffer doen.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Vanwege het ongeluk was de Provincialeweg tot 14.30 uur tussen de Oostwestweg en de Stekeldijk.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje94 (5-6-2011 om 12:23)
Zo onveilig zijn die wegen hier nou ook weer niet hoor,het ligt vaak gewoon aan hoe de bestuurders zich gedragen. maar natuurlijk zijn er ook uitzonderingen,bijvoorbeeld onwel worden. het blijft heel erg wat er gebeurd is. wanneer gaan ze hier het kruispunt aanpakken?!!!
VdVonck (29-5-2011 om 15:07)
Allereerst wil ik mijn medeleven betuigen aan de nabestaanden en omstanders als Bas.. Veel sterkte toegewenst om dit te verwerken.. Het doet er niet toe of iemand te hard gereden heeft of wat dan ook.. Die bult is met elke snelheid hinderlijk.. 3 jaar geleden was het volgens mij dezelfde boom..
Mar (29-5-2011 om 09:14)
Quasimoto: Ben het helemaal met je eens. HET trefwoord in het verkeer is en blijft toch ANTICIPEREN. DAT is een stukje veiligheid wat je zelf kunt creëren. En tegen onwel worden helpt helaas weinig tot niets.
Arie (28-5-2011 om 22:11)
Het CDA heeft geadverteerd met 'veilige wegen' in verkiezingstijd op een plek waar binnen jaar tijd 3 doden zijn gevallen op nog geen paar honderd meter afstand van waar dat bord stond. Eigen verantwoording is 1 ding, veilige wegen is 2. Belofte = Nakomen!
Dafje56 (28-5-2011 om 18:59)
Arie, Ik weet niet of dat jij een rijbewijs hebt, maar volgens mij niet. Quasimoto heeft gelijk het ligt meestal aan de mensen zelf ( in dit geval weet ik uiteraard niet of dat iemand onwel is geworden. Mensen moeten zelf beter opletten onder het rijden.
Zeeuws Vlaming (28-5-2011 om 17:26)
QuasiMoto, je hebt helemaal gelijk !! Dit geldt trouwens ook voor Zeeuws Vlaanderen.
Cookie-instellingen beheren