Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk Geersdijk

Toegevoegd: 27-05-2011, 13.19 uur - Update: 27-05-2011, 22.17 uur
Door: Roland de Jong
GEERSDIJK - Bij een verkeersongeluk in Geersdijk is vanochtend een 63-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.

Door nog onbekende oorzaak reed de automobilist rond 11.45 uur op de kruising Campvlietweg-Provincialeweg in de berm. Het voertuig raakte een boom, reed van een talud en kwam tot stilstand in een kleine greppel.


Brandweer, politie, ambulancedienst en de traumahelikopter uit Rotterdam werden gealarmeerd. Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen, konden zij niets meer voor het slachtoffer doen.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Vanwege het ongeluk was de Provincialeweg tot 14.30 uur tussen de Oostwestweg en de Stekeldijk.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (28-5-2011 om 16:56)
@quasiemoto, dan kan je in Nederland alle vangrails, stoplichten, borden, verwijderen. In een straal van slechts 2km rond Geersdijk zijn binnen ca 1 jaar minstens 4 doden gevallen, Waar blijft het CDA nu? Het bord "veilige wegen" stond er kort geleden nog op de Oost-West weg rond verkiezingstijd!!
QuasiMoto (28-5-2011 om 11:26)
N-Beveland is verkeersonveilig door en voor weggebruikers die niet opletten, hun snelheid niet aanpassen of zich achter het stuur met andere dingen bezighouden. Bomen omzagen, vangrails plaatsen en snelheidsremmers aanbrengen gaat niet helpen. Kwestie van mentaliteit. Dat moeten we zelf doen.
SlowRider (28-5-2011 om 10:23)
Ik snap dat nou nooit hoor...gebeurd er een ernstig éénzijdig ongeluk, ligt het aan de bomen die daar staan. Maar natuurlijk...Die boom staat daar al 100 jaar dus die kan er niks aan doen. Als men onwel word in de bebouwde kom en rijd een huis naar binnen, moeten daar dan ook vangrails komen ???
Arie (28-5-2011 om 10:09)
Het doet niets af aan het vreselijke ongeluk, maar Noord Beveland is zo onveilig voor autoverkeer, wanneer doet de gemeente daar iets aan, niet alleen de snelheid op de dijken verlagen maar bermverharding, duidelijke belijning, goede reflectoren en vangrails in bochten. Sterkte aan de nabestaanden!
Marc (28-5-2011 om 09:46)
@ Bas : Ga er goed mee om en probeer er mee te leven, je kon niks meer doen. Heel veel sterkte voor de nabestaanden en hulpverleners. Dit is minimaal het derde dodelijke ongeluk met deze rij bomen tot aan geersdijk. Een lichte geleiderails in deze bocht zou helpen tegen deze treurige berichten.
Johan (28-5-2011 om 02:05)
Heel veel sterkte voor de nabestaande , en hulpverleners . Wat een klap moet dat geweest zijn . Maar laten we eerlijk wezen , Met een vrachtwagen , frontaal met de bestuurderskant op zo'n boom klappen , Dan had de bestuurder dit ook niet overleeft ! Ook al rijd je 60 km p/u je staat in een mili seconde stil ! Hoe zwaarder de auto hoe harder de klap , massa + snelheid. Deze levensgevaarlijke bomen kan je dan maar beter kappen. Zeker in bochten.
Cookie-instellingen beheren