Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Bootje in brand gestoken Terneuzen

Toegevoegd: 29-05-2011, 16.42 uur
Het bootje liep grote schade op.
Het bootje liep grote schade op.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster & Roland de Jong
TERNEUZEN - Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag een polyester bootje in brand gestoken aan de Otheense Kreek in Terneuzen.

De brand werd omstreeks 03.20 uur ontdekt door bewoners van Langs de Kreek. De brandweer van Terneuzen kwam ter plaatse en had het vuur snel gedoofd. In de buurt van de boot werden een jerrycan en een plastic zak met een kniptang en een fles benzine gevonden.


De politie onderzoekt de brandstichting. De boot zou zijn losgebroken van de ketting toen deze aan de steiger lag in de jachthaven zuid van de Otheense kreek. De boot werd 100 meter ten zuiden van de jachthaven achtergelaten en in brand gestoken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (30-5-2011 om 12:24)
En nu de daders nog opsporen..........Maandag wasdag! Ik ben vandaag aan het wassen. Als je kleding, die naar rook en / of benzine stinkt, moet of hebt moeten wassen en diegene is zaterdagnacht op pad geweest.! 1+1=2 Nu nog actie en verantwoordelijkheid nemen! Tijd voor een goed gesprek.
Moeder (30-5-2011 om 09:00)
Wie loopt er nu 's nachts met benzine e.d op straat om voor de leut een object te zoeken om in de hens te zetten. Of is het wraak of om de brandweer en politie te pesten. Je weet het tegenwoordig niet meer wat er achtersteekt, dit zijn geen kwajongensstreken meer.
Terneuzenaar (29-5-2011 om 22:15)
Wat heb je er toch aan,het verniellen van een andermans spullen.. afgelopen week heb ik de politie en gemeente ook al moeten bellen omdat bij dezelfde kreek een vogel tegen een boom zat gespijkerd met een pakje drum in z;n snavel.. niet normaal meer..
K scholte (29-5-2011 om 19:16)
Erg fijn om in dit land te wonen kom je nog eens van je spullen af,nee natuurlijk niet het is bij de konijnen af het zou je bootje maar wezen de dader(s) affijn vul zelf maar in
Peter van Es (29-5-2011 om 17:36)
Plezier hebben in vernielen van een ander zijn spullen, voor mij mogen ze de daders kielhalen.
Cookie-instellingen beheren