Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brute overval homo-ontmoetingsplaats

Toegevoegd: 31-05-2011, 20.05 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Maandag tussen 17.30 en 18.00 uur is een 45-jarige man op een homo-ontmoetingsplaats aan de Markiezaatsweg bij Rilland door twee negroïde mannen bedreigd, mishandeld en beroofd.

Nadat ze gedrieën het Markiezaatsgebied waren ingegaan, kwamen ze even later terug bij de auto van de man. Daar kreeg hij een pistool tegen zijn hoofd gedrukt en moest hij terug de bossage’s in lopen. Bij een worsteling die daar ontstond, werd getracht de man te knevelen en te wurgen. Hij werd deels ontkleed en er werden ook kledingstukken vernield.


Uiteindelijk kon de man zich bevrijden en wegrennen in de richting van de Markiezaatsweg. De twee daders zijn daarna weggereden in een kleine groene personenauto met Nederlands kenteken, met medeneming van onder andere de portemonnee, de telefoon en de autosleutels van het slachtoffer. De man heeft letsel opgelopen aan zijn gezicht en aan zijn hals.

Deze plaats is bekend als een homo-ontmoetingsplaats. Mogelijk zijn de laatste tijd meer mannen slachtoffer geworden van een dergelijke beroving, maar hebben hiervan geen aangifte gedaan. De politie roept hen op om contact op te nemen.

Het onderzoek naar de overval is in volle gang. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die weten van wie de kleine groene auto is of wie de twee negroïde mannen zijn. Men kan zich melden op het politiebureau in Goes of bellen naar 0900-8844.

Getuigen die anoniem informatie aan Politie Zeeland willen geven, kunnen contact opnemen met de Criminele inlichtingen Eenheid (CIE) van Politie Zeeland onder nummer: 06-18176703. De politie laat weten dat bij de CIE uw anonimiteit wordt gewaarborgd. Indien getuigen niet met de politie willen praten, dan kunnen ze contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Staffie (3-6-2011 om 00:02)
1,5 kmtr ga ik idd de weg niet af met mijn zakje gewoon de eerste de beste plek langst de weg met een prullebak !! Mij gaat het er om dat er GEEN plek langst de weg is waar het niet wemelt van de witte vodjes, lijkt mij niet dat heel Nederland een snotneus heeft en stopt om zijn zakdoekje te dumpen.
Mow (2-6-2011 om 22:28)
@C hartstikke goed! @Staffie zo ver van de doorgaande weg af een zakje kots dumpen??? Je moet echt zeker 1,5 km rijden voor je op de bewuste plaats bent. maar voor de rest heb je helemaal gelijk hoor huur inderdaad een kamer.
Max (2-6-2011 om 19:09)
Waren die 2 mannen zelf nu toevallig niet homo waarom ze trokken ze de kleding uit?? beetje hetero is daar niet nieuwsgierig naar.
C (2-6-2011 om 18:31)
@mow Heb reeds contact gehad met politie en de info die ik had doorgegeven.
VdVonck (2-6-2011 om 16:53)
Staffie, niet om het een of ander.. maar een 'zakje kots dumpen' Dan vraag ik me af.. Ben je dan niet hetzelfde bezig? Of ik nu een tissue of een zak kots zie, het is allebij smerig! De 'ontmoetingsplaatsen' zijn iedereen bekend! Blijf er dan gewoon weg! Genoeg andere mooie plekjes in ons Zeeland!
Staffie (2-6-2011 om 14:18)
Door mijn wagenzieke kind stop ik op de gekste plekken om een zakje kots te dumpen,OVERAL ligt het vol met tissues van die viespeuken die HET in de bosjes doen.. Huur een kamer met je vriend of vertel je vrouw over je geaardheid, mischien mag je het dan veilig thuis doen..
Cookie-instellingen beheren