Weerbericht:
Buien, lokaal met onweer. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Gewonde bij ongeluk na achtervolging

Toegevoegd: 01-06-2011, 11.38 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een ongeluk met een politieauto in Middelburg is vanochtend iemand gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde tijdens een achtervolging.


Woensdagmorgen werd rond 06.25 uur vanaf de Lammerenburgweg in Vlissingen een Porsche Cayenne weggenomen. De politie kwam de auto op het spoor bij de Middelburgsestraat in Koudekerke.  Drie mannen zijn hierna lopend aangetroffen in de wijk 'De Veersche Poort' in Middelburg.

Twee mannen zijn ter plekke in de bossages aangehouden. De derde is de N57 tussen de rotonde President Rooseveltlaan en het aquaduct opgerend en kwam in aanrijding met een onopvallend politievoertuig dat juist passeerde. Deze persoon is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes en is niet in levensgevaar.

De verdachten zijn afkomstig uit Tilburg en zijn 19- 21- en 24 jaar oud. De twee die niet gewond raakten zijn overgebracht naar Torentijd. De persoon die gewond is geraakt, is 21 jaar oud. Het onderzoek omtrent de aanrijding wordt gedaan door de regiopolitie Midden-West Brabant. Het onderzoek naar de diefstal wordt gedaan door de regio Zeeland.

De N57 was na het incident lange tijd afgesloten voor het verkeer. Tijdens de afsluiting reed een automobilist voorbij de afzetting. Politiemensen die bezig waren met het onderzoek wisten de auto nog op tijd te laten stoppen en hebben de man een boete gegeven. De weg is inmiddels weer helemaal vrijgegeven.

 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eindeloos gezeur? (1-6-2011 om 17:30)
Gaan we nu weer dat eindeloos gezeur krijgen over morgen lopen ze weer los................. Wat maakt dat nu uit, ze krijgen hun veroordeling en boetes enzo toch wel, maar dat kost even tijd. Ze hebben toch geen moord gepleegd. Gelukkig dat notoire negatievelingen geen jurylid of rechter zijn.
Piet (1-6-2011 om 16:13)
Meestal wordt er achter het net gevist, soms wordt het werk bekroond. opstekertje.
Ties (1-6-2011 om 15:44)
Maar waarom moet dat Fordje eigenlijk getakeld worden ? € € € !
Hawky (1-6-2011 om 15:28)
Toch goed werk vind ik zou je auto maar weer zijn die gestolen is. Dit trio zal even niet meer in zeeland actief zijn ook al staan ze morgen weer buiten. De politie is scherp vind ik dus goede zaak vind ik...
Veldwachter (1-6-2011 om 14:53)
Inderdaad morgen lopen ze weer los ......en ik kan 400 euro betalen als mun panlatten 30 cm over mijn kar steken
Petra Wolff (1-6-2011 om 13:58)
Wat een geweldige actie mijn waardering voor de hulpdiensten met name de politie en niet te vergeten de politiehonden, deze dieren zijn in staat om een achtervolging als deze tot een goed einde te brengen.
Cookie-instellingen beheren