Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Behulpzame mannen mishandeld

Toegevoegd: 04-06-2011, 12.13 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.30 uur zijn drie mannen op de Anjelierstraat in Goes door twee onbekende mannen mishandeld.

Even voor half vijf susten de drie mannen van 24 jaar oud uit Eindhoven, 23 jaar oud uit Amsterdam en 24 jaar oud uit Tilburg, op de Oostwal een woordenwisseling tussen de twee onbekende mannen en twee andere mannen.


Toen de rust weergekeerd was, liep het drietal door. De twee onbekende mannen kwamen echter achter ze aan en mishandelden het drietal. Zij hielden aan de mishandeling wat pijnlijke/blauwe plekken in het gezicht over.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ruud (5-6-2011 om 12:31)
Misschien is dit tekenend voor de hedendaagse samenleving, we begrijpen elkaar niet meer, wat overslaat in obstinaat gedrag. Zelfs dit artikel haalt irritatie in de mensen naar boven. Misschien moet dit soort columns niet meer? Te pas en te onpas reageren waar we geen enkel inzicht in hebben!
Gizmo (5-6-2011 om 11:41)
Daar moet dus eigenlijk staan: "bemoeizuchtige mannen" Tenmiste, zo werd dat ter plaatse blijkbaar opgevat...
Ziek is normaal in nederland (5-6-2011 om 09:52)
@ gianna, u vind dat soort knokpartijen wel normaal dus ? of doet u net alsof uw neus bloed en steekt u uw kop maar in het zand ? ik vraag me af hoe u gaat kermen als u slachtoffer wordt van zinloos geweld, want dat kan ons allemaal overkomen, doet u zelf maar eens normaal en gebruik uw hersens !
Gianna (4-6-2011 om 21:47)
Jan P: doe een beetje normaal! Dit zijn twee mannen op 18 miljoen nederlanders.95% of meer daarvan gedraagt zich "normaal"!
T (4-6-2011 om 19:11)
Sjonge.....iemand helpen kan tegenwoordig ook gewoon niet meer. En als je niets doet is het ook weer niet goed....vind t tegenwoordig maar een zieke wereld waarin we leven.
Jan P (4-6-2011 om 12:48)
Het is zo'n verrotte samenleving aan het worden, dat je er misselijk van wordt bah!!! Als we elkaar maar wat kunnen aandoen is het goed lijkt het wel... Bravo voor de drie mannen, hoop dat jullie er niets aan over houden.
Cookie-instellingen beheren