Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hijskraan ramt frituur Vlissingen

Toegevoegd: 06-06-2011, 10.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een snackbar op de Boulevard in Vlissingen is maandagmorgen zwaar beschadigd geraakt doordat er een hijskraan tegen aan is gereden.

De hijskraan raakte mogelijk door gladheid van de weg toen het plots hard begon te regenen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Delta heeft uit voorzorg de gasleiding afgesloten.


Volgens de politie was er alleen sprake van een kapotte waterleiding. De brandweer is ter plekke geweest om metingen uit te voeren. De Boulevard is tot na de bergingswerkzaamheden afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Christiaan (6-6-2011 om 17:10)
Gelukkig was de bouwkraan die nodig is voor de reparatie al ter plaatse... Het zal je maar gebeuren. Je kunt allemaal wel verzekerd zijn wat je wilt, maar echt blij wordt je er niet van denk ik.
Edwin (6-6-2011 om 16:54)
Aquaplaning met een meer dan 50 ton wegende kraan??? Hoe snel moet dat ding wel niet gereden hebben dan? Zo belachelijk heb ik het nooit gelezen!
Karel (6-6-2011 om 16:36)
Door mogelijke gladheid raakte de kraan van de weg toen het plots hard begon te regenen ? Zo`n kraan die minimaal 25 ton weegt en dan bij zo`n buitje weggegleden is, moet je op de foto`s kijken welke richting de wielen staan gestuurd. Zou zeggen slechtzicht in de ogen van de kraanbestuurder geweest.
Pol (6-6-2011 om 16:08)
Het is super veradelijk, vlak voor de bocht gaat het asvalt over in van de glade rode steentjes als je iets harder rijdt dan 30 en je gaat daar op glijden en is die 35000 kg nier meer te houden. Valt nog mee dat de kraan niet bij Stefanoos naar binnen is gereden.
Daniwin (6-6-2011 om 16:03)
Gelukkig regent het vandaag, waardoor er geen gewonden zijn gevallen. Hmm, maar als de zon zou schijnen zou die kraanwagen misschien helemaal die frituur niet geraakt hebben.
Danielse (6-6-2011 om 15:05)
Oh wat erg. Je kon hier super lekkere kibbeling en friet eten. Sterkte aan de eigenaresse.
Cookie-instellingen beheren