Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 46 km

Hijskraan ramt frituur Vlissingen

Toegevoegd: 06-06-2011, 10.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een snackbar op de Boulevard in Vlissingen is maandagmorgen zwaar beschadigd geraakt doordat er een hijskraan tegen aan is gereden.

De hijskraan raakte mogelijk door gladheid van de weg toen het plots hard begon te regenen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Delta heeft uit voorzorg de gasleiding afgesloten.


Volgens de politie was er alleen sprake van een kapotte waterleiding. De brandweer is ter plekke geweest om metingen uit te voeren. De Boulevard is tot na de bergingswerkzaamheden afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nelis (6-6-2011 om 11:17)
Doe maar een patatje oorlog!
Souburger (6-6-2011 om 11:13)
Hoe heeft ie dat voor elkaar gekregen en op een rechte weg in slaap gevallen misschien?
Metselaar (6-6-2011 om 10:54)
Lijkt erop dat die is uitgeweken voor de graafmachine aan de andere kant van de weg, niet opgelet, geschrokken en uitgeweken. Oja en geen 30 gereden natuurlijk, of zat hij een krantje te lezen?
Cookie-instellingen beheren