Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 259 km

Botsing tussen tractor en scooter

Toegevoegd: 06-06-2011, 11.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
BORSSELE - Zaterdag omstreeks 18.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Westeindsedijk in Borssele.

Op voornoemde weg reden een tractor en een scooter. Door onbekende oorzaak raakte de aanhanger van de tractor, bestuurd door een 44-jarige man uit de gemeente Borsele, de scooter van een 16-jarige jongen uit dezelfde gemeente, waarop deze ten val kwam.


De jongen is met letsel aan zijn lever, arm en ribben overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de tractor krijgt een proces-verbaal, omdat hij achter de tractor een aanhanger had hangen waaraan scherpe, uitstekende delen zaten.

Daarmee heeft de bestuurder vermoedelijk de scooterrijder geraakt. Beide betrokkenen worden in de loop van deze week door agenten van de Zeeuwse politie gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus (7-6-2011 om 15:53)
@Hennie, u bent van het bericht en de dijk op de hoogte, de tractor-aanhanger had uitstekende delen..en de dijk is niet zo breed als een gemiddelde doorgaande weg. Beterschap jongen!!! Een ongeluk zit in een klein hoekje
Maaike (7-6-2011 om 15:51)
Als je niets weet, kan je beter ook maar niets zeggen! je denkt ook zelf niet echt bepaald na geloof ik ;)
- (7-6-2011 om 12:13)
@hennie Helaas reed de scooter niet harder dan 30, nog een geluk geweest.. u heeft helemaal geen benul van de situatie, en gaat uit van het stereotype scooterrijders. erg laag
Passant (6-6-2011 om 23:23)
Hennie, Als je niet weet hoe t gegaan is kan je beter je voorbarige conclusies voor je houden. Deze scooter reed toevallig niet te hard.
Hennie (6-6-2011 om 18:19)
Waarschijnlijk veel te hard gereden waardoor inschatting van een probleem niet mogelijk was! Heel gewoon voor scooter rijders!
Cookie-instellingen beheren