Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode man in woning Middelburg

Toegevoegd: 06-06-2011, 15.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In een woning aan 't Zanddorp in Middelburg is maandagmorgen een dode man aangetroffen.

De vondst werd rond kwart voor elf gedaan in de woning. De politie is gelijk een onderzoek gestart. Technisch rechercheurs doen in witte pakken onderzoek in en rond de woning Of er sprake is van een misdrijf is nog niet duidelijk.


De politie wil nu geen nadere gegevens verstrekken omdat het onderzoek nog gaande is. Naar verwachting zal er in de loop van de dag meer duidelijkheid zijn over deze zaak.

De straat is volledig afgesloten in verband met het onderzoek.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia (7-6-2011 om 06:02)
Nergens ben je veillig marina,
Marina (6-6-2011 om 19:36)
Ik krijg er wel een kippevel van toen ik dat las en ziet op de clip! Ik woon zelf in Middelburg en dan nog net iets verder vandaan maar vlak bij me werk! Jakkes, een moord is misschien ook niet uitgesloten! Ik vraag me af, zijn we nog wel veilig hier?
Cookie-instellingen beheren