Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 195 km

Forse buit bij drie inbraken

Toegevoegd: 07-06-2011, 17.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Maandagmiddag en in de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in Terneuzen, Koudekerke en Tholen.

Maandag, tusen 14.00 en 17.30 uur, werd ingebroken in een woning in het Vebenabos in Koudekerke. Men kwam binnen door een raampje en uit de woning werden twee digitale camera's met onbekende waarde weggenomen.
 
In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een woning in de Geulstraat in Terneuzen. Uit de woning werden o.a. foto- en computerapparatuur, een telefoon, persoonlijke papieren en een geldbedrag gestolen.


In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een horecabedrijf aan de Oesterdam in Tholen. Er werd een ruit vernield en uit het kantoor van het bedrijf werden enkele honderden euro's gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (7-6-2011 om 18:36)
Oh?? ik dacht dat er geschreven werd dat er m i n d e r ingebroken werd? Dit lijkt verdacht veel op v e e l m e e r inbraken. Wanneer wordt het veilig in Zeeland??
Cookie-instellingen beheren