Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 259 km

Sectie moet duidelijkheid geven

Toegevoegd: 08-06-2011, 15.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Sectie moet uitwijzen hoe de man om het leven is gekomen die maandag dood werd aangetroffen in een huis aan 't Zanddorp in Middelburg. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

De politie kwam rond 10.45 uur bij de woning naar aanleiding van een melding van één van de omwonenden die de man had zien liggen. De politie is gelijk een onderzoek gestart. Technisch rechercheurs deden in witte pakken onderzoek in en rond de woning. De hele straat werd afgesloten.


Vermoedelijk is het slachtoffer de bewoner van de woning, maar hij is nog niet geïdentificeerd. De politie weet nog steeds niet hoe de man om het leven is gekomen. “Het kan gaan om een ongeval of een natuurlijke dood, maar ook een misdrijf wordt niet uitgesloten.”

Er is een onderzoeksteam geformeerd van 12 personen. Zij zijn nog steeds bezig met het onderzoek. Men is onder meer de leefomstandigheden van de man aan het uitzoeken. De politie is ook bezig om de uren voordat de man is overleden in kaart te brengen.

Op het lichaam zal sectie worden verricht om duidelijk te krijgen of er verwondingen zijn die wijzen op geweld door derden. Inmiddels is er ook een buurtonderzoek gehouden en alle informatie die binnen is gekomen, wordt momenteel nagelopen.

Zie ook:
- Dode man in woning Middelburg (06-06-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren