Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Beknelling bij ongeluk Hansweert

Toegevoegd: 08-06-2011, 21.08 uur - Update: 09-06-2011, 12.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
HANSWEERT - Bij een ongeval in Hansweert is woensdagavond een gewonde gevallen.

Het eenzijdige ongeval vond rond 19.40 uur plaats op de Vlakeweg. De bestuurder van een personenauto, een 40-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle, raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam op een weiland op zijn kant terecht.


Het slachtoffer is door de brandweer uit de auto geknipt en vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Hij had onder meer een gebroken bekken. Over zijn toestand is nog geen duidelijkheid. Ook over de toedracht van het ongeval is nog niks bekend.

Omdat agenten het vermoeden hadden dat de 40-jarige man onder invloed van alcohol was, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren