Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Hulpdiensten uitgerukt voor drenkeling in Tholen

Toegevoegd: 14-02-2006, 16.34 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

THOLEN - De hulpdiensten zijn op dit moment ter plaatse bij een incident bij de Tholsensebrug in Tholen.

Rond half vijf kwam de melding binnen dat er één persoon te water zou zijn geraakt bij de brug. Daarop rukte de brandweer met groot materieel uit.

Vanuit Tholen gingen de tankautospuit 4230 en het waterongevallenvoertuig 4280 ter plaatse. De post Stavenisse rukte uit met de tankautospuit 4233 en het waterongevallenvoertuig 4283.

Volgens omstanders zou er iemand van de brug zijn gesprongen. Of de man opzettelijk in het water is gesprongen, is niet bekend.De drenkeling zou inmiddels op de kant zijn. Over zijn/haar toestand is op dit moment nog niets bekend.

Voor de medische hulpverlening werd overigens gebruik gemaakt van de ambulance 19106 uit Sint Maartensdijk en een ambulance uit de provincie Noord-Brabant. De ambulance 19106 werd overigens telefonisch ingelicht, en niet via P2000.

Meer informatie ontbreekt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750