Dodelijk ongeluk Nieuwvliet

Toegevoegd: 10-06-2011, 10.02 uur

Door: Roland de Jong
NIEUWVLIET - Bij een ongeluk in Nieuwvliet is vanochtend iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.

Rond 05.40 uur reed een automobilist tegen een boom op de Sint Bavodijk. De auto vloog in brand en ook de boom vatte vlam. De brandweer kwam ter plekke om het vuur te blussen. Rond 06.00 uur was de brand meester. De inzittende van de auto kon niet meer gered worden.

De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld. De technische recherche en de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) hebben hierin samengewerkt. Het slachtoffer was een 70-jarige man uit de gemeente Sluis.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (10-6-2011 om 11:55)
Ik hoop voor het slachtoffer dat deze al omgekomen was door de klap en niet levend is verbrand. Heel veel sterkte voor alle betrokkenen