Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
107 files van totaal 445 km

Dode Middelburg is bewoner pand

Toegevoegd: 10-06-2011, 19.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De man die maandagochtend dood in een woning in 't Zanddorp in Middelburg is gevonden, is de 64-jarige bewoner van dit pand.


Sectie
Vandaag is in Rijswijk door een forensisch pathaloog sectie uitgevoerd. Hierbij is geen zekerheid ontstaan over de doodsoorzaak van het slachtoffer. Er zal nog een nader onderzoek volgen, wat wellicht meer duidelijkheid op levert. Het zal geruime tijd duren voordat de uitkomsten van dit onderzoek bekend zijn.

Getuigen
De politie heeft de afgelopen dagen een buurtonderzoek gehouden en diverse getuigen gehoord. Het buurtonderzoek is nagenoeg afgerond. Toch is de politie nog op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen wat het slachtoffer op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni heeft gedaan. Zij kunnen bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Getuigen die anoniem informatie willen doorgeven, kunnen contact opnemen met de Criminele inlichtingen Eenheid (CIE) van Politie Zeeland onder nummer: 06-18176703. Bij de CIE is uw anonimiteit absoluut gewaarborgd.

Zie ook:
Politie zoekt getuigen zaak dode (09-06-2011)
- Sectie moet duidelijkheid geven (08-06-2011)
- Dode man in woning Middelburg (06-06-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren