Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 298 km

Traumaheli haalt patiënt op

Toegevoegd: 10-06-2011, 20.09 uur
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - De Belgische MUG traumahelikopter uit Brugge heeft vrijdagmiddag een patiënt opgehaald bij het ziekenhuis van Terneuzen.

De helikopter zette omstreeks 14:20 uur de landing in. Tijdens het landing en opstijgen van de helikopter stond de brandweer van Terneuzen volgens procedure stand-by.


Een ambulance heeft de patiënt van het ziekenhuis overgebracht naar de helikopter. De patiënt is met medische klachten overgebracht naar een ander ziekenhuis.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (11-6-2011 om 15:37)
@Arie heeft gelijk en nog eens GELIJK dank U.
Michel (11-6-2011 om 13:16)
Ik ben het met Arie eens. Ik heb zelf jaren in Rotterdam gewerkt, vlakbij het Erasmus MC. Daar stond echt geen brandweerteam klaar als de traumaheli daar landde om een patient te brengen naar het ziekenhuis.
*** (11-6-2011 om 11:24)
Het is vaste procedure dat bij een landing op de helihaven bij het ziekenhuis brandweer standby staat, dat als het fout zou gaan er geen gevaar is voor het ziekenhuis. Ook als de MUG een landing maakt in een woonwijk landt, is er meestal brandweer bij!!!
Lia (11-6-2011 om 10:36)
@arie, als je dat zonde vindt dan moet je een plaatje bij je dragen dat je niet wenst geholpen te worden met wat dan ook want dat is zonde van de belastingcenten. Wat denk je toch erg moeilijk man.
Rob (11-6-2011 om 10:35)
Arie@ Ik wil jou wel horen als daar je vrouw of kind daar ligt en die moet overgebracht worden,vraag je dat eens af of dit ook geld verspilling is !
Bart (11-6-2011 om 09:49)
@ Arie, En dan dan gaan klagen als er geen hulp standby stond indien de heli geen succesvolle landing maakt ? Dan kannen de ambulances die her en der opgesteld staan (stand-by) ook wel afgeschaft worden...
Cookie-instellingen beheren