Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vernieler uit bedreigingen

Toegevoegd: 13-06-2011, 14.18 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft zondagavond in Terneuzen een man aangehouden wegens vernieling. Later uitte de man ernstige bedreigingen.

Zondagavond rond 20.15 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een getuige die zag dat er iemand spullen in een tuin van een woning aan de Handellaan aan het vernielen was.


De getuige gaf een goed signalement door van de vernieler en de politie was snel ter plaatse. Agenten zagen een man lopen die voldeed aan het signalement dat de getuige had opgegeven. De man werd daarop aangehouden.

Onderweg naar het politiebureau begon de man steeds dreigender taal uit te slaan tegen één van de politieagenten. Hij bedreigde de agent op een gegeven moment zelfs met de dood.

Op het bureau is de man in een ophoudkamer gezet en toen hij daar in zat raakte hij buiten zichzelf van woede. Daarom konden de agenten geen verklaring van de man opnemen en is hij overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

De man wordt er van verdacht een overkapping van een waterput te hebben vernield. Hiervan is door de eigenaar aangifte gedaan. Ook de agent heeft aangifte gedaan van de bedreigingen. Maandagmiddag is de verdachte, een 32-jarige Terneuzenaar, weer in vrijheid gesteld. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (13-6-2011 om 15:13)
Gewoon steeds iedereen direct in vrijheid stellen, daar leren ze van...!! Nu gaat het om een vernieler/bedreiger, maar ook verdachten van moord worden gewoon de straat opgeschopt.Het hele systeem kan door de burger niet meer serieus genomen worden, laat staan dat criminelen dat doen...
Cookie-instellingen beheren