Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
107 files van totaal 445 km

Ongeluk onder invloed Hulst

Toegevoegd: 13-06-2011, 14.21 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft zondagavond het rijbewijs ingenomen van iemand die onder invloed van alcohol een ongeluk had veroorzaakt.

Zondagavond rond 20.30 uur botste op de Zoutestraat in Hulst een personenauto tegen een lantaarnpaal in de Zoutestraat in Hulst. Een getuige, die de aanrijding had zien gebeuren, ging naar de bestuurster van de personenauto om te kijken of zij gewond was. Dat bleek niet het geval.


Toen de getuige de bestuurster aansprak, rook zij dat deze alcohol had gedronken. Zij aarzelde niet en heeft direct de politie gebeld, ondanks tegenstribbelen van de bestuurster.

Agenten zijn ter plaatse gegaan en troffen daar de automobiliste en de getuige aan. De getuige deed haar verhaal en de bestuurster moest blazen. Uit de blaastest bleek dat de 59-jarige vrouw uit Hulst veel te veel gedronken had. Ze had vier keer teveel op.

Het rijbewijs van de vrouw werd daarop ingevorderd. De lantaarnpaal is door energiebedrijf Delta verwijderd, want deze was helemaal vernield. Tegen de dronken vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

De auto van de 59-jarige vrouw is weggesleept door een takelbedrijf. Het voertuig kon niet meer rijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren