Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Getuigen ongeluk gezocht

Toegevoegd: 13-06-2011, 19.53 uur
Door: Roland de Jong
KERKWERVE - Maandagmiddag vond op de N59 ter hoogte van Kerkwerve een aanrijding plaats tussen een Duitse personenauto en een Nederlandse personenauto met caravan. De politie zoekt getuigen.


Rond het middaguur was het filerijden op de N59 doordat alle vakantiegangers weer huiswaarts keerden. Vanaf de Boogerdweg kwam een personenauto aangereden, vermoedelijk een grijze Mercedes, deze stak met hoge snelheid de N59 over.

Hierdoor moest de 67-jarige Duitse automobilist flink op zijn rem trappen. Het gevolg was een aanrijding, want een 55-jarige automobilist uit Ouddorp kon niet meer op tijd remmen en reed achterop de Duitser.

Door de aanrijding ontstond schade aan beide auto's, maar ze konden nog wel verder rijden. De caravan moest door een takelbedrijf van de auto afgehaald worden, omdat de trekhaak helemaal verbogen was.

De Zeeuwse politie zoekt getuigen van de aanrijding, omdat ze graag wil weten wie de bestuurder was van de auto die zich zo gevaarlijk gedroeg. Het vermoeden bestaat dat de automobilist zijn rit, na de gevaarlijke oversteek, vervolgde over de Zwaardweg in de richting van de Delingsdijk.

Getuigen die iets meer kunnen vertellen over de tot nu toe onbekende bestuurder worden verzocht zich te melden via 0900-8844


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Schouwenaar (13-6-2011 om 20:07)
Is dit toevallig een donker grijze mercedes? een wat oudere man... zo ja die heeft me van de week bijna aangereden op de rotonde bij kerkwerve,waarbij deze man bijna in mijn auto zat ik hoop dat iemand zijn kenteken heeft gezien en dat de slachtoffers verhaal kunnen halen! gr
Cookie-instellingen beheren