Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 112 km

Man rijdt in op vrouwen Middelburg

Toegevoegd: 13-06-2011, 20.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg heeft iemand vanmiddag geprobeerd twee vrouwen aan te rijden. Er is aangifte gedaan van poging tot moord / doodslag. Een verdachte is inmiddels opgepakt.

De twee 24-jarige Middelburgse dames stonden omstreeks 14.30 uur even te kletsen op de hoek van de JP Boreelstraat en de Pieter Boddaertstraat in Middelburg. Omdat ze zagen dat er een groot model personenauto aan kwam, besloten ze een stukje opzij te gaan, ondanks het feit dat het overige verkeer er nog makkelijk langs kon.


De ene vrouw pakte haar fiets om deze opzij te zetten. Op datzelfde moment kwam er een klein model personenauto aangereden. De bestuurder hiervan claxonneerde en de dames riepen dat de bestuurder toch zag dat ze al opzij gingen.

Hierop zagen de vrouwen dat de bestuurder van het kleine autootje achteruit reed, gas gaf en keihard op hen af kwam rijden! De vrouw die haar fiets vast had kon niet ver genoeg opzij springen om de auto helemaal te ontwijken en haar fiets werd meegesleurd door de auto. Het voertuig kwam in een heg tot stilstand, reed vervolgens weer achteruit en reed hierna op een rustige manier weg.

Gelukkig waren er oplettende getuigen genoeg die het kenteken van de auto hebben genoteerd en daarom konden agenten van de Zeeuwse politie de verdachte al gauw aanhouden. Het betreft een 44-jarige Middelburgse man. Hij zit nu vast en moet nog verhoord worden.

Waarom de man op de vrouwen inreed is nog volledig onduidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Noel (15-6-2011 om 22:37)
Die man is pieppiep gek geworden ze is ik de baas van dit land was dan hat ik hen zijn leven lang gevangenisstraf gegeefen
Pippa (14-6-2011 om 23:27)
Dr.acula u heeft absoluut gelijk!
MBGer (14-6-2011 om 15:00)
Sorry, maar dan zit er toch echt een (of meerdere) steekje(s) bij je los..
De bruyn (14-6-2011 om 14:59)
De maloot ze moeten hem zijn rijbewijs afnemen en voor zijn neus verbranden en de fiets laten vergoeden ik wens de meiden sterkte ze zullen wel zijn gesrokken toc van zo,n maloot
Pippa (14-6-2011 om 14:39)
Die zullen wel geschrokken zijn! Moeten we dit ook normaal gedrag noemen? Bah wat een stuk....! Zeker de pest aan vrouwen!
Marco (14-6-2011 om 14:23)
En je eigen bewapenen voor zelfverdediging mag ook weer niet, want dan denken ze weer dat je wat anders van plan ben. Nog even en wordt de auto ook verboden daar kan je namelijk ook iemand mee vermoorden. Wat moet/mag je dan wel gebruiken om te kunnen verdedigen? (Tekens moeten langer)
Cookie-instellingen beheren